Italianul care a deținut Hotel Dana din Venus și-a mutat afacerile în Timișoara. Cine a cumpărat hotelul din sudul litoralului

Foto: Pexels
  • S-a decis schimbarea sediului social al societăţii SC Prantil Camillo Marmi SRL
 
Asociaţii SC Prantil Camillo Marmi SRL, respectiv Prantil Alberto, Prantil Loretta și Prantil Mauro, s-au reunit în Adunarea Generală a Asociaţilor, în data de 14.09.2022. Decizia luată a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.
 
Mai exact, s-a decis schimbarea sediului social al societăţii SC Prantil Camillo Marmi SRL, de la adresa din Hotel Dana, Birou 1, Staţiunea Venus, municipiul Mangalia, judeţul Constanţa la următoarea adresă: Timişoara, str. Episcop Augustin Pacha nr. 10, jud. Timiş.
 
Hotelul Dana din Venus, denumit acum Dana Resort SRL a fost cumpărat de Paradis Vacanțe de Vis SRL, în urmă cu aproximativ doi ani. În luna septembrie 2020, Aurelian Marin a achiziționat cu 2,5 milioane de euro hotelul Dana Resort din stațiunea Venus.
 
Despre Prantil Camillo Marmi SRL
 
Firma este controlată de Loretta Prantil, cu 33,33%, Mauro Prantil, cu 33,34% și Alberto Prantil, 33,33%, toți trei cetățeni italieni. Mauro Prantil este administrator. În anul 2021, firma a raportat o pierdere de 10.591 lei, cu o cifră de afaceri 0 și un număr de 0 salariați.
 
Dana `95 SRL este firma pe care funcționa în trecut Hotelul Dana din Venus. Are sediul social la aceeași adresă precum precedenta firmă, în Timișoara, pe strada Episcop Augustin Pacha. Firma funcționează din 1995, însă în 2022 și-a schimbat sediul social din Constanța în vestul țării.
 
Asociați în firmă sunt SC Prantil Camillo SNC Di Prantil Mauro E C, firmă cu sediul social în Italia, care deține 89,4426% și Prantil Camillo Marmi SRL, firmă care deține 10,5574% din capitalul social. Alberto Prantil este administratorul companiei.  În anul 2021, firma cu 2 salariați a avut o pierdere de 2.025.642 lei, cu o cifră de afaceri 0.
 
Dana Resort

 
Așa cum spuneam mai sus, în 2020, Aurelian Marin de la Paradis Vacanțe de Vis SRL a achiziționat Hotelul Dana, fiind acum parte din lanțul hotelier Paradis de pe litoral, cu locații din Mamaia până în sudul litoralului.
 

la Paradis Vacanțe de Vis SRL este înființată în anul 2016, cu sediul social pe strada Alexandru cel Bun din Constanța. Asociați în firmă, cu cote egale (25%) sunt Laura Marin, Aurelian Marius Marin, Arina Marin și Viorica Marin. Maria Mihaela Pană este administratorul societății. În anul 2021, firma a raportat 39 de salariați, o cifră de afaceri de peste 16 milioane lei, cât și un profit de 4.973.789 lei.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: Hotel Mureș - Mangalia, Complex Dana - stațiunea Venus, strada Prelungire D20 din Năvodari, Hotel Romantic - Mamaia, Complex Turistic Miramare – Mamaia Nord, Strada B1 nr. 1, Năvodari și str. B1 nr. 2-4, Năvodari,Hotel Zamfira – din cadrul Complex Ammon, Venus.
 
Conform confidas.ro, Laura Marin este asociat în Gelina New SRL, Shop my Closet SRL și M&B Xpert Logistic SRL. Aurelian Marius Marin apare și în firmele Amarino SRL, Capitol Aventura SRL, Wave Tech Alliance SRL, Tour Consult Management SRL. Arina Marin apare în Shop my Closet SRL, iar Viorica Marin este asociată în firmele Amarino SRL, Travel Expert SRL, Tour Consult Management SRL și Perpetoo Drive SRL. Totodată, pe Pană Maria Mihaela o regăsim administrator în Shop my Closet SRL, cât și asociat în Gelida New SRL și M&B Xpert Logistic SRL.
 
Aurelian Marin
 
Aurelian Marin a fost ales consilier local din partea PSD în mandatul 2016-2020 și a făcut parte din Comisia 3 - pentru servicii publice, comerţ, turism şi agreement a CLM Constanța. În perioada 2015- 2016 a ocupat funcția de președinte al ANAT. Marin a deținut concomitent și funcția de manager general al agenţiei de turism Paradis din Constanţa.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Acoperişul Hotelului Dana din staţiunea Venus a luat foc

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.