Izolează-ți locuința cu soluții complete de la Brico Dépôt, pentru economii semnificative de energie și costuri mai mici de întreținere

  • Pentru reducerea consumului de energie și a cheltuielilor cu încălzirea, izolația locuinței cu soluții adecvate este esențială.
  • Într-o casă neizolată, o cantitate mare de căldură se pierde adesea prin acoperiș (25%); pereți (35%); pardoseală (15%) sau ferestre (10%)
  • Prin urmare, oricât de performant ar fi sistemul de încălzire ales, acesta nu va fi eficient într-o astfel de locuință.

O casă izolată corespunzător va fi mai ușor de încălzit, iar costurile aferente vor fi mai mici, consumul de energie fiind redus cu până la 50%. Brico Dépôt îți pune la dispoziție soluții complete de izolare, eficiente și accesibile, prin programe de finanțare în rate, fără dobândă.

 
Încălzești fără să risipești

Pentru o bună izolație termică a pereților, la Brico găsești o mulțime de materiale din care poți alege:
Polistirenul expandat lasă pereții să respire, fără a permite, însă, pătrunderea aerului rece în casă.
Este un produs ignifug și ecologic (poate fi reciclat în proporție de 100% și nu are emisii dăunătoare mediului), fiind în același timp, foarte rezistent.

Polistirenul extrudat oferă, la rândul său, protecție termică și împotriva umezelii și diminuează zgomotul. Acesta poate fi folosit cu succes pentru a izola acoperișuri, pereți, planșe, fundații, pardoseli, fațade sau pereți interiori.



Un alt izolator foarte des utilizat, cu eficiență ridicată și dublu rol, atât termic, cât și fonic, este vata de sticlă. Este un material cu o rezistență sporită la incendii, deoarece nu arde și nu întreține focul, împiedicând, totodată, formarea mucegaiului.

Compatibilă cu toate tipurile de locuințe, fie că este vorba despre un apartament la bloc sau de o casă la curte, vata bazaltică poate fi, de asemenea, o opțiune eficientă.
n funcție de nevoile tale, poți opta pentru plăci din vată bazaltică simplă sau cu finisaj din aluminiu, potrivite pentru izolația mansardelor sau a pereților exteriori.
Montat corespunzător, acest material împiedică și pătrunderea vaporilor de apă sau a umezelii în casă.



Nu în ultimul rând, aplicarea benzilor de etanșare pentru tâmplărie este o soluție simplă, dar care poate face diferența pe timpul iernii.

Dacă dispunem de un buget mai redus, putem apela la astfel de produse special concepute pentru ferestre și uși − se montează rapid, fiind autoadezive, și sunt ușor de șters și de curățat.

Alegerea unei metode eficiente de izolare înseamnă, așadar, menținerea îndelungată a căldurii din casă și un efort financiar mai mic pentru tine.

Ține frigul departe de casa ta și comandă online produsele și materialele potrivite pentru planurile tale de construcții și izolare a locuinței, pe www.bricodepot.ro!



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.