Jandarmii tulceni au însoțit doi copii la festivitatea de deschidere a anului școlar (galerie foto)

  • Misiunea jandarmilor face parte din proiectul „Nu sunt singur în prima zi de școală”.
Doi copii în vârstă de 7, respectiv 11 ani din cadrul caselor de tip familial Cocorii 1 și Cocorii 2 - Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea au fost însoțiți de jandarmi la festivitatea de deschidere a anului școlar 2021 - 2022.

Aceștia au primit și câte un ghiozdan echipat cu rechizite. 

Misiunea jandarmilor face parte din proiectul „Nu sunt singur în prima zi de școală”, inițiat de  Instituția Prefectului – județul Tulcea în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea.

„Astăzi, am avut o misiune deosebită, de suflet: am oferit copiilor încurajarea de care au atâta nevoie în prag de școală, încrederea în forțele proprii și sentimentul de siguranță și afecțiune.

Doi copii, cu vârste de 7, respectiv 11 ani, din cadrul caselor de tip familial Cocorii 1 și Cocorii 2 – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea au primit vizita jandarmilor, care le-au adus în dar câte un ghiozdan echipat cu rechizitele atât de necesare la început de an școlar și i-au însoțit la festivitatea de deschidere a anului școlar.

Copiii au fost foarte receptivi, bucuroși de prezența oamenilor în uniformă și au primit cu zâmbetul pe chip această experiență, care le-a adus un sprijin și sentimentul că nu sunt singuri.

Astfel, am luat și noi parte la proiectul „Nu sunt singur în prima zi de școală”, inițiat de Instituția Prefectului – județul Tulcea în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea, structurile M.A.I. și Inspectoratul Școlar Județean.

Le dorim tuturor preșcolarilor, școlarilor, dar și cadrelor didactice și părinților un an școlar plin de performanțe și îi asigurâm de sprijinul nostru și de preocuparea constantă de a asigura climatul de liniște și ordine publică de care este nevoie pentru ca activitățile unităților școlare să se desfășoare în cele mai bune condiții”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea. 

Sursă foto: Facebook.com / Jandarmeria Tulcea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier în faţa Inspectoratului de Jandarmi din Tulcea. Două victime. La faţa locului, medici, pompieri, poliţişti, SMURD şi opt subofițeri (galerie foto)

24 Jun 2018 3488