Județul Constanța Bărbatul care și-a pierdut viața în urma unei urmăriri în trafic va fi înmormântat astăzi. Era tatăl a trei copii

Bărbatul împușcat în cap, în urma unei urmăriri în trafic, va fi înmormântat astăzi. Acesta a murit la spital, pe 19 decembrie, la o zi după tragedie. Bărbatul avea 32 de ani și era din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Acesta a lăsat în urmă trei copii minori, cel mai mare având 10 ani.

Urmărire ca-n filme a polițiștilor

Amintim că, în data de 18 decembrie, în jurul orei 4.20, o patrulă formată din doi polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea avarii - parbriz spart - motiv pentru care au procedat la efectuarea de semnal regulamentar de oprire.

Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, cu direcția spre localitatea Lumina.

În timpul urmăririi, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată, conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical.

În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona USAS), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intentionat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă in autospeciala de poliție.

La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, 2 persoane fugind de la fața locului.

O altă persoană a fost găsită de polițiști pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconștient, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea unor măsuri legale care se impun.

Citește și: Șoferul implicat în urmărirea de la Corbu, reținut. Bărbatul nu avea permis și era băut. Un tânăr a murit

Județul Constanța. Bărbatul împușcat de polițiști în urma unei urmăriri în trafic, a decedat

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gigi

22 Dec, 2019 08:39

Felicitari politistilor.

Articole asemanatoare

Constanța Consilierul județean Gianina Ionela Topolov, găsit în incompatibilitate de ANI

07 Jun 2023 2621

Dacă va fi găsit vinovat! Tânărul încătușat în cazul de la Corbu riscă închisoare pe viață! Decizia Tribunalului Constanța

05 Jul 2021 4943

ANI Angajată de la Protecția Consumatorilor Constanța, locul I pe listele de candidați la Consiliul Local Constanța, în incompatibilitate

10 May 2021 1821

Șoferul implicat în urmărirea de la Corbu, reținut. Bărbatul nu avea permis și era băut. Un tânăr a murit

19 Dec 2019 3443

Județul Constanța. Bărbatul împușcat de polițiști în urma unei urmăriri în trafic, a decedat

19 Dec 2019 3538

Răzbunarea pornografică ar putea fi incriminată. Iată propunerea legislativă ce a ajuns pe masa Senatului! (document)

22 Oct 2019 1947

Urmărire ca în filme în Constanţa! Poliţiştii au tras focuri de arme pentru a opri un bărbat care a lovit cinci maşini în trafic (galerie foto+video)

15 Mar 2019 6697