Județul Constanța Ce investiţie doreşte să facă Avia Agro Plant la Negru Vodă

  • Avia Agro Plant SRL organizează licitație publică, pentru înființare plantație de alun si nuc în localitatea Negru Vodă, județul Constanța, achiziție de utilaje și echipamente, spatiu depozitare, drumuri și platforme, împrejmuire teren, utilități anunț ce poate fi consultat în secțiunea „Documente“. 
Avia Agro Plant SRL organizează licitație publică pentru a încheia un contract de înființare plantație de alun și nuc în localitatea Negru Vodă, judeţul Constanţa achiziție de utilaje și echipamente, spatiu depozitare, drumuri și platforme, împrejmuire teren utilitati și lucrări de construcții și instalații pentru spatiu depozitare fructe.
 
Valorea totală a proiectului este de 160.258.613 lei. 
 
Descrierea contractului

 
Înființare plantație de alun și nuc în localitatea Negru Voda, achiziție de utilaje și echipamente, spațiu depozitare, drumuri și platforme, împrejmuire teren, utilități și lucrări de construcții și instalații pentru spațiu depozitare fructe.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: este 11.12.2020, ora 09.00.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce investiţie doreşte să facă Avia Agro Plant la Negru Vodă, judeţul Constanţa

14 May 2019 2087

Trei operatori aerieni certificaţi în judeţele Constanţa şi Tulcea. Cine sunt aceştia şi ce aeronave operează (galerie foto)

31 May 2018 4945