Județul Constanța Comuna Ciocârlia cumpără utilaje pentru serviciul voluntar situații de urgență (document)

  • Comuna Ciocârlia anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului privind furnizarea de utilaje pentru serviciul voluntar situații de urgență.
 
Comuna Ciocârlia anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului privind "Achiziție de utilaje pentru serviciul voluntar situații de urgență Comuna Ciocârlia Număr de referință:2 ".
 
Valoarea estimată a contractului este 39.294.651 lei.
 

Descrierea contractului

 
Proiectul „Dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență în comuna Ciocârlia, județul Constanța cu un utilaj de tip Buldoexcavator” urmărește crearea și dezvoltarea serviciilor de bază pentru populația rurală, fiind esențiala pentru asigurarea unui nivel de trai decent, pentru creșterea gradului de confort material și psihologic aducând beneficii economice, sociale și de mediu considerabile.
 
 În scopul desfășurării unei activități la un nivel satisfăcător, este imperativa dotarea Comunei Ciocârlia cu echipamente adaptate la mediul tehnologic. Astfel, achiziția acestui utilaj este necesara pentru a se putea intervenii in situaţiile de urgenta, pentru efectuarea de lucrări de deblocare, îndreptare a drumurilor afectate de torenți, deszăpeziri, etc. pe teritoriul comunei Ciocârlia.
 
Construcția de santuri, canale, căi navigabile și șanturi rutiere. pentru curățarea șanturilor, încarcarea materialelor, tăierea pantei, amenajarea și finisarea.
 
Proiectul „ Dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență în comuna Ciocârlia, județul Constanța cu un utilaj de tip Buldoexcavator ” urmărește crearea și dezvoltarea serviciilor de bază pentru populația rurală, fiind esențială pentru asigurarea unui nivel de trai decent, pentru creșterea gradului de confort material și psihologic aducând beneficii economice, sociale și de mediu considerabile. In scopul desfășurării unei activități la un nivel satisfăcător, este imperativa dotarea Comunei Ciocârlia cu echipamente adaptate la mediul tehnologic.
 
Astfel, achiziția acestui utilaj este necesară pentru a se putea interveni în situaţiile de urgență, pentru efectuarea de lucrări de deblocare, îndreptare a drumurilor afectate de torenți, deszăpeziri, etc. pe teritoriul comunei Ciocarlia. Constructia de santuri, canale, cai navigabile și șanțuri rutiere. Pentru curățarea șanturilor, încărcarea materialelor, tăierea pantei, amenajarea și finisarea.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este         20.07.2020, ora 15.00


În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:
 
Rețea de canalizare, stație de epurare și drumuri asfaltate Primarul Traian Dragomir despre investițiile din comuna Ciocârlia de Sus

Oficial! Iată cum a avut loc accidentul cu doi morți de pe DN3, între Ciocârlia și Cobadin (video)

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Comunei Ciocârlia, județul Constanța extinde rețeaua de canalizare din comună. Ce valoare are proiectul (DOCUMENT)

28 Feb 2024 845

Primăria Ciocârlia, județul Constanța, vinde mai multe terenuri intravilane. Licitația are loc în luna martie

15 Feb 2024 3230

Județul Constanța Un șofer fără permis, urmărit în trafic pe DN3 de polițiști! În încercarea de a scăpa de oamenii legii a intrat cu mașina într-un canal de irigații

20 Dec 2023 835

Știri din Constanța Se extinde rețeaua de canalizare în comuna Ciocîrlia cu finanțare prin Anghel Saligny”

24 Aug 2023 945

O firmă controlată de cetățeni nemți va monta 73 de turbine eoliene la Ciocârlia (DOCUMENT)

21 Jan 2023 3223

Primăria Ciocârlia va moderniza două străzi importante din comună

28 Nov 2022 1794

Controlul Curții de Conturi la UAT Ciocârlia, în județul Constanța. „Cele mai multe dintre măsurile dispuse au fost deja implementate“

23 Apr 2022 1432

Imagini cutremurătoare! Phoenix CSU Simona Halep ajută două familii, cu 12 copii, care trăiesc în anexe ale unor grajduri, la Ciocârlia (GALERIE FOTO)

13 Dec 2021 3438

Județul Constanța Post vacant la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din comuna Ciocârlia

12 Aug 2021 1324

Post vacant la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Ciocârlia, județul Constanța. Nu se solicită vechime

05 Jul 2021 2214

Iridex Group Salubrizare va gestiona deșeurile din comuna constănțeană Ciocârlia

09 Jan 2021 3825

Primăria Ciocârlia, demersuri pentru înființarea distribuției de gaze în localitate

12 Dec 2020 2608

Școala Gimnazială Nr. 1 Ciocârlia, din județul Constanța, angajează îngrijitor

06 Oct 2020 1607

Străzile din comuna Ciocârlia, modernizate şi reablitate de Global Ports'S Services SRL (document)

05 Aug 2020 3531

Ciocârlia - Bülbüler, o așezare dobrogeană tătărească

18 Mar 2020 4935