Judeţul Constanţa Din suflet pentru suflete. Donaţii pentru copiii cu dizabilităţi (galerie foto)

Într-un articol publicat joi în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, vă anunţam că asociaţia Salvează un Suflet de Înger din judeţul Constanţa, aflată la început de drum, a reuşit, cu ajutorul unui sponsor ce doreşte să rămână anonim, să procure scutece de unică folosinţă şi produse de îngrijire, în valoare de aproximativ 40000 lei, pentru copii şi adulţi cu dizabilităţi. Produsele au ajuns în cursul zilei de ieri.
 

„Dorim să le donăm în primul rând copiilor cu grad de handicap care folosesc astfel de dispozitive şi, dacă reuşim, şi adulţilor cu aceleaşi probleme”, spun cei din asociaţie.

 

„Dacă vă întrebaţi de ce facem acest lucru, răspunsul se află în experienţa creşterii unui copil cu handicap (avem o fetiţă cu paralizie cerebrală în vârstă de 14 ani). În timp, din cauza bolii Mariei, am trecut prin foarte multe momente urâte, momente în care foarte mulţi oameni cu funcţii sau cu bani ne-au întors spatele ignorând cererea noastră de ajutor. Acesta este şi motivul naşterii acestei asociaţii, duritatea şi nepăsarea cu care sunt tratate persoanele cu handicap”, au spus cei din conducerea Asociației Salvează un Suflet.

 
Astfel, prin această asociaţie sunt ajutate persoanele defavorizate, „fie că sunt bolnave sau sărace”. „Ne dorim ca lângă noi să vină cu aceleaşi gânduri cât mai mulţi oameni care să ajute material asociaţia noastră şi prin noi pe cei care au nevoi mai mari decât ale lor”, mai spun membrii asociaţiei, care doresc să împlinească cât mai multe dorinţe ale celor aflaţi în dificultate. Aceştia mulţumesc anticipat celor care le vor fi alături pe acest drum.
 
Persoanele care au nevoie de pampers pot suna la asociaţie la numerele de telefon: 0760040951, 0770617556. Cei care doresc să ajute pot face donaţii în contul: RO57BRDE140SV60497581400.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociație de proprietari din Năvodari, amendată de Garda de Mediu Constanța (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 659

Camere video O asociație de proprietari din Năvodari, amendată de Autoritatea Națională de Supraveghere

01 Sep 2020 2504