Județul Constanța Dosare penale pentru șoferi băuți sau fără permis

  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
 
La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 11.40 polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 62 de ani, care a condus un autoturism, în comuna Peștera, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.
 
La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus o autiutilitară, în comuna Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 64 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Traian din Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism în stațiunea Olimp, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.