Județul Constanța Două șoferițe s-au ales cu dosare penale. Ce nereguli au depistat agenții de la Rutieră

 
Șoferiță, foto: pexels
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale. 

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Mangaliei din comuna Limanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 1.40, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.


În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis și amfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat o femeie, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, la kilometrul 39, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, îm timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 12.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Industriei din municipiul Medgidia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 3.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Agigea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 3.20, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în comuna Tuzla, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Crucea, având expirate plăcuțele cu numere provizorii.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier la urcare pe podul de la Agigea dinspre Eforie. Implicat un șofer începător (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Mar 2023 4065

Mărturiile unui șofer care s-a aflat la un pas de moarte, pe varianta Tulcea. „Eram cât pe ce să-mi iau rămas bun de la viață“ (VIDEO)

22 Mar 2023 8409

Județul Constanța Amendă uriașă pentru un șofer fără permis depistat în trafic pe DN2A, în comuna Crucea

21 Mar 2023 790

Pericol pe Autostradă! Un șofer în comă alcoolică, depistat în trafic. Sute de șoferi vitezomani sancționați în câteva zile

21 Mar 2023 1947

Nu avea nici permis! Un șofer a condus cu 103 km/h, pe DN2A, în Mihail Kogălniceanu. Ce au decis oamenii legii

20 Mar 2023 639

Șofer băut și cu permisul anulat, depistat în Portul Constanța. Ce alcoolemie avea

20 Mar 2023 782

Atenție șoferi! Ceața scade vizibilitatea în trafic pe raza mai multor județe. Vizat și județul Tulcea

20 Mar 2023 382

Un șofer beat care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor a intrat cu mașina într-un gard de beton

19 Mar 2023 658

Șoferi beți depistați în trafic la Constanța și Cernavodă. Ce măsuri au aplicat oamenii legii

19 Mar 2023 672

Pățania unui șofer care se afla cu ochii în telefon la volan. S-a trezit urmărit de poliţişti călare pe cai (VIDEO)

18 Mar 2023 722

Constănţeni, traşi pe dreapta de poliţişti. Ce nereguli au depistat agenții de la Rutieră

16 Mar 2023 934

Cât costă să ajungi preot în România. Dezvăluirile unui fost preot din Constanța (VIDEO)

14 Mar 2023 10184

Șoferi băuți s-au aventurat pe drumurile din județul Constanța. S-au ales cu dosare penale

14 Mar 2023 677

Aproape de comă alcoolică! Cu ce alcoolemie a fost depistat un șofer pe autostrada A2

14 Mar 2023 653

Trafic restricționat pe Autostrada A2! Ce trebuie să știe șoferii

14 Mar 2023 515