Județul Constanţa Pericol în trafic. Mai mulți șoferi băuți sau fără permis de conducere, depistați la volan


La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, poliţişti din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza cartierului Palazu Mare din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cismelei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 21.35, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Toamnei din Medgidia, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier, acesta intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a două femei, de 23, respectiv 35 de ani, pasagere în autoturism.
 
La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Trandafirului din localitatea Topraisar, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiune a polițiștilor pe DN 39, în Eforie Nord Iată valoarea amenzilor aplicate. Au fost reținute și permise de conducere (galerie foto)

18 Sep 2021 2660

IPJ Tulcea Șofer cu permis de conducere anulat, depistat în trafic

15 Jan 2021 1238

Tulcea Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri. Au fost întocmite dosare penale

26 Oct 2020 1427

De 8 Martie, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa oferă flori șoferițelor (galerie foto+video)

08 Mar 2020 3618

Pericol în trafic în județul Constanța. Șoferi băuți, depistați la volan. O șoferiță implicată într-un accident rutier

18 Jan 2020 4463

Activitate rutieră Județul Constanţa. Șoferi băuţi la volan, depistați de polițiști

28 Nov 2019 1726