Județul Constanța Pericol în trafic. Șoferi, traşi pe dreapta de poliţişti

  • Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști.
  • Mai mulți șoferi prinși la volan băuți sau fără permis.
  • În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 4.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, din județul Teleorman, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 3.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 1.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 22 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN3, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 1.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 41 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Stefan cel Mare din stațiunea Eforie Sud, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 0.40, polițiști din cadrul Politiei orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 40 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 33 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Munteniei din municipiul Mangalia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Politiei orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 30 de ani, din județul Ialomița, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 25 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 6 august a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 34 de ani, din județul Brăila, care a condus un autoturism pe DJ226, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 64 de ani, din județul Dolj, care a condus un autoturism pe DN22, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 23 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din localitatea Băneasa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a stins din viață un fost șef al poliției din Constanța. Activitatea sa profesională a fost legată și de județul Tulcea

15 Oct 2021 3917

Exercițiul „Green Griffin 21” Militari români, opriți de poliția rutieră germană. Care a fost motivul

13 Oct 2021 738

Doi șoferi, trași pe dreapta în Cumpăna și Năvodari. S-au ales cu dosare penale

12 Oct 2021 4812

Șofer drogat, depistat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

28 Sep 2021 1216

Acțiune a polițiștilor rutieri constănțeni. Au fost întocmite dosare penale

27 Sep 2021 545

Constanța. Bărbat aflat sub influența substanțelor psihoactive, prins la volan

23 Sep 2021 1351

Constanța Acțiune de amploare pe linia rutieră! Peste 200 de amenzi, aplicate pentru viteză

23 Sep 2021 471

Constanța Acțiune pentru siguranța rutieră. Șoferii vitezomani, sancționați. Ce îi sfătuiesc polițiștii rutieri pe șoferi

21 Sep 2021 502

Constanța Șoferi, depistați băuți la volan

20 Sep 2021 583

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri constănțeni în cadrul operațiunii „Focus on the road”

19 Sep 2021 595

Acțiuni desfășurate de polițiștii rutieri constănțeni. Au fost aplicate amenzi

14 Sep 2021 557

Trafic rutier închis sâmbătă pe Transfăgărăşan, între Barajul Vidraru şi Bâlea Lac. Iată motivul

03 Sep 2021 703

CNAIR scoate la licitație studiile de fezabilitate pentru trei noduri rutiere de pe A2 București - Constanța

02 Sep 2021 671

Județul Constanța Prinși la volan fără permis sau băuți. S-au ales cu dosare penale

23 Aug 2021 819

Trafic reluat pe autostrada A2 București-Constanța, după ce o mașină a luat foc

23 Aug 2021 1473