Județul Constanța Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă angajează subofițeri

  • Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă, județul Constanța angajează 50 de subofițeri, prin încadrare directă, din sursă externă.
Vârsta minimă a candidaților este de 18 ani, iar cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat.
 
Jandarmeria Cernavodă are nevoie de 50 de subofițeri pază, dintre care opt trebuie să fie și conducători auto, categoriile B, C și D. Candidații se pot înscrie în perioada 24 septembrie – 01 octombrie, a.c., iar dosarele de recrutare se depun doar online, pe pagina web a unității, în perioada 24 septembrie – 03 octombrie, a.c.

Cei interesați vor parcurge o serie de etape, printre care evaluarea fizică, psihologică și medicală, care au caracter eliminatoriu. Probele se vor încheia prin susținerea unui test scris, iar cei promovați vor obține statut militar.

Se asigură un loc de muncă stabil, cu o salarizare sigură, normă de hrană și normă de echipare, calificări gratuite și oportunități de dezvoltare în viitoarea carieră militară.
 
Potrivit anunțurilor de concurs elaborate de compartimentul de Resurse Umane, cei interesați trebuie să aibă cetățenia română, să aibă un comportament corespunzător cerințelor de conduită admise și practicate în societate, să dea dovadă de corectitudine, loialitate, obiectivitate și devotament, să fie receptivi și disponibili la schimbările de situații.
 
Cerințele, condițiile de încadrare, calendarul concursului și formularele necesare sunt postate pe pagina web www.jandarmeriacernavoda.ro (Anunțuri-angajări, sau Noutăți), alături de adresa de corespondență sursa.externa@jandarmeriacernavoda.ro.

În plus, în perioada următoare, echipe de jandarmi vor fi prezente în Cernavodă, Medgidia, Fetești (județul Ialomița) și în alte localități din zona limitrofă, unde vor împărți 2.500 de flyere și afișe care fac referire la activitatea de încadrare directă.

Sursă foto: Unitatea Militară 0495 Cernavodă
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sute de posturi scoase la concurs în MAI. Acestea au fost aprobate prin Memorandum în ședința de guvern

23 Nov 2018 2587

Vrei să lucrezi în Poliție, Jandarmerie sau la ISU? MAI scoate la concurs peste 5.000 de posturi

06 Sep 2016 5956

Vrei să te angajezi în Jandarmerie? Unitatea Specială 72 Cernavodă face angajări

01 Aug 2016 14339