Județul Tulcea. A fost găsit trupul neînsuflețit al adolescentului dispărut în Dunăre (galerie foto)

  • Băiatul în vârstă de 15 ani a fost găsit la aproximativ 50 m în aval, circa 8 m adâncime și la 30 m de mal, față de locul producerii nefericitului eveniment.
În jurul orei 19:15, misiunea de căutare a persoanei dispărute în Dunăre pe raza localității Nufăru s-a încheiat. 

Băiatul în vârstă de 15 ani a fost găsit la aproximativ 50 m în aval, circa 8 m adâncime și la 30 m de mal, față de locul producerii nefericitului eveniment.

Echipajul specializat de căutare din mediul acvatic a recuperat trupul neînsuflețit, ulterior predat organelor abilitate.

Amintim că, ieri, 06 iulie, în jurul orei 15:05, prin apel la 112, a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât pe raza localității Nufăru, o persoană de sex masculin este posibil dispărută. 

Potrivit ISU Tulcea, din informațiile primite de la apelant, se pare că un băiat de aproximativ 15 de ani, ce se afla la scăldat, a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit. La locul indicat s-au deplasat de urgență 9 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune tip IB 5, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță Smurd, SVSU Nufăru, precum și o ambulanță tip B2 de la SAJ Tulcea, transmite ISU.

Cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Sursa foto: ISU „Delta” Tulcea

Citește și: Județul Tulcea. Au fost reluate căutările adolescentului dispărut în Dunăre (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Căutat în zadar în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră Adolescentul dispărut de la Cuza Vodă a fost dat în urmărire naţională

11 Jun 2014 1932