Județul Tulcea Teren de aproximativ 2.400 mp, concesionat de Primăria Sulina

Primăria orașului Sulina concesionează un teren de aproximativ 2400 mp cu destinația curți-construcții.
 
Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, este vorba despre un teren in suprafata de 2.448 mp, situat in orasul Sulina, Str. I nr. 12, judetul Tulcea, inscris in CF nr. 31497 Sulina, nr. cad. 31497, apartinand domeniului privat al Orasului Sulina, cu destinatia curti-constructii.

Termenul limită pentru depunerea documentației este 14 iunie ora 16.00, iar licitația va avea loc pe 15 iunie ora 12.00.

Concesionarea prin licitatie publica a terenului mentionat este aprobata prin Hotararile Consiliului Local al Orasului Sulina nr. 109 din 28.12.2022 si nr. 50 din 28.04.2023, si se realizeaza cu respectarea prevederilor O.U.G. nr. 57/2019, privind Codul administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare.

Cei interesați pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire de la Biroul Buget, Finante, Contabilitate, Impozite si Taxe din cadrul autoritatii contractante Orasul Sulina, pentru suma de 500 de lei.

Despre Primăria orașului Sulina
 
Potrivit site-ului official al Primăriei Sulina, primar este Dan Nicolcenco, viceprimar este Valentin Dunaev, iar secretarul orașului – Camelia Ioniță.

Din Consiliul Local fac parte următorii: Albu Andreea Lavinia, Armeanu Alexandru, Baciu Adrian, Cozma Victoria, Cutov Lăcrămioara, Dimitriu Aurel, Dunaev Valentin, Hubati Tudor, Ivan Adrian Constantin, Lavric Valentin, Praz Laurentiu, Rădus Nicolae și Sipatchin Dan.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce firme au semnat cu DSVSA Tulcea. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

27 Jun 2022 3117