Kara Scott - sfaturi pentru primul turneu de poker live

 
 
  • Kara Scott, ambasadoare a cunoscutului brand 888poker, jucătoare de poker și reporter și comentator pentru ESPN la World Series of Poker, le-a oferit fanilor pokerului câteva sfaturi importante în cazul în care se gândesc să participe la un eveniment live.
  • Kara are o experiență bogată atât din postura de jucătoare cât și ca persoană care analizează pokerul, motiv pentru care experiența sa merită să fie luată în seamă, într-un moment în care inclusiv în țara noastră sunt organizate tot mai multe turnee live, iar operatorii online sunt și ei foarte populari. Așadar, te invităm să descoperi sfaturile oferite de Kara Scott.

 

Exersează cât mai mult

Mulți oameni au descoperit jocul de poker alături de prieteni sau familie. Fiind un joc distractiv, pokerul își are locul său la serile între prieteni. În opinia Karei Scott, jocurile de acasă sunt decorul perfect pentru a te obișnui cu mecanica pokerului. Poate fi copleșitor să te așezi la o masă și să joci poker alături de străini fără să știi exact cum funcționează. Dar dacă o faci într-un mediu cu oameni cunoscuți poți depăși emoțiile mai ușor. În plus, este și o modalitate excelentă de a exersa și progresa. Așadar, serile de poker alături de prieteni sunt tot timpul o idee bună, potrivit Karei Scott.

Găsește câțiva prieteni pasionați de poker

În jocul de poker se pune mare accent și pe socializare. Când te gândești la poker, cel mai probabil îți vine în minte o masă la care se râde și se glumește mult. Nu puține sunt prieteniile care au apărut la masa de poker, întrucât acest joc are și menirea de a uni oameni cu pasiuni comune. Așadar, interesează-te prin cercul tău de prieteni dacă mai sunt oameni interesați de poker. Și nu ar fi deloc surprinzător să descoperi că sunt destui, având în vedere că acest joc este popular. Când ai în anturaj prieteni pasionați de poker nu doar că poți să joci alături de ei, dar puteți schimba păreri despre strategii, despre cum se joacă anumite mâini și puteți evolua împreună.

Este recomandat să ajungi din timp la turneu

Dacă ai decis să participi la un turneu live într-un mediu profesionist, în opinia Karei Scott este recomandat să ajungi din timp la locul în care acesta este organizat. Poate fi puțin copleșitor să intri într-o sală mare cu numeroase mese și mulți jucători. Dar dacă ajungi din timp te poți obișnui mai repede cu aceste lucruri și poți lăsa emoțiile la o parte. Te vei obișnui cu întreaga atmosferă și, cu emoțiile date uitării, te poți concentra să faci alegerile potrivite în momentul în care începe jocul. Concentrarea este un element cheie în jocul de poker, iar orice detaliu care îți poate distrage atenția te va trage în jos. 

  

Nu vorbi prea mult 

Kara Scott a participat la multe turnee de top, inclusiv din cadrul World Series of Poker, din postura de angajată a ESPN. A putut sesiza cum jucătorii începători tind să fie mai vorbăreți. Studiile au arătat că, în momentul în care au emoții, unii oameni încep să vorbească mai mult și mai repede. Însă este bine să îți gestionezi emoțiile când joci poker și să nu le lași să fie vizibile de cei din jur. Ei și-ar putea da seama că ești un începător și te-ar putea considera "fish-ul" de la masă, mai ales dacă emoțiile îți afectează și jocul. În plus, dacă vorbești prea mult nu vei mai putea urmări cu atenție jocul, nivelul de concentrare va scădea, iar acest lucru va afecta deciziile pe care le vei lua în timpul jocului.

Nu te rușina

Când ești la început există riscul să fii rușinos. Au pățit-o chiar și cei mai buni jucători, iar Kara Scott își amintește că și ea a trecut prin asta. "Când am jucat live prima dată, eram atât de emoționată încât parcă nu mai știam regulile de bază. Am făcut toate astea, dar nu au reușit să mă împiedice să mă bucur de întreaga experiență și am învățat rapid cum să mă comport la o masă de poker live", a afirmat Kara Scott într-un interviu. Așadar, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să lași emoțiile deoparte, să te bucuri de întreaga experiență și să ține minte că oamenii observă doar emoțiile pe care tu le scoți la suprafață.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.