Actualitate

Klaus Iohannis, între aplauze și huiduieli la Iași de Ziua Unirii Principatelor Române


Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iaşi, vineri, împreună cu soţia sa, pentru a participa la manifestările dedicate Micii Uniri, scrie antena3.ro. 

La eveniment participă şi premierul Ludovic Orban şi ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman.

 Președintele Klaus Iohannis s-a aflat între aplauze și huduieli la Iași, la evenimentele dedicate împlinirii a 161 de la Unirea Principatelor Române.  „Văd că părerile sunt împărțite”, a declarat președintele.

În cadrul discursul său, preșdintele a atacat și demersurile social-democraților, subliniind că „nu este un moft, ci o dorință stingentă a societății pentru ca România să se schimbe în bine”

„PSD vrea să blocheze toate reformele din Parlament. De aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acesta nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca România să se schimbe în bine. Românii vor vota din nou în acest an. Sunt convins că alegerile lor vor demonstra încă o dată și încă o dată că nu mai acceptă persoane superficiale și slab pregătite în funcții publice. Cei care urmăresc alte scopuri, care nu se vor mobiliza pentru susținerea unor reforme oneste, în beneficiul oamenilor, cei care vor încerca să submineze lupta împotriva corupției, vor fi excluși automat de la treburile publice de către cetățeni, prin vot. Îndemn toți românii să nu mai accepte niciun fel de atitudine ostilă modernizării țării noastre. Nu ignorați forța și puterea glasului cetățenilor, nu ignorați voința lor” a spus președintele, la Iași, acompaniat de huiduieli.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decrete semnate de Kalus Iohannis. Noi legi promulgate de preşedinte

22 Jul 2019 765

Klaus Iohannis, cenzurat. Pasaje ample din carte au fost eliminate

21 Nov 2016 773

Emoţii pentru preşedintele Klaus IohannisProcesul de incompatibilitate se încheie astăzi

21 Jan 2015 897

Noi documente aşteptate la Înalta Curte în cazul incompatibilităţii lui Iohannis

10 Oct 2014 1068

Litoral TV Eroare de susținere

02 Sep 2014 1019

Anunț de ultimă oră Cine are cele mai mari șanse să fie prezidențiabilul PNL

24 Jun 2014 1342