Klaus Iohannis, postare inedită cu ocazia Zilei Copilului. Cum arăta președintele României la 17 ani

  • Președintele Iohannis le-a arătat internauților cum arăta la vârsta de 17 ani.

Șeful statului a postat pe Facebook, o fotografie din adolescență, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Președintele le-a arătat internauților cum arăta la vârsta de 17 ani.

Postarea a strâns rapid multe comentarii, printre care: „Multă sănătate și tot așa să rămâneți frumos și bun pentru toți românii”, „Mândru ca un brad proaspăt plantat! Multe ploi sănătoase vă urez!”, „Încă de atunci priveați „cu atenție şi îngrijorare”, „Legenda spune că dânsul a zâmbit la poză, dar cu întârziere!”, „Seamănă cu Arnold Schwarzenegger”, „Poza asta o pun pe aragaz să nu umble copiii la el”, „Mai bine vă făceați fotomodel”, „Și atunci era supărat pe PSD”, „Sufletul petrecerii” sunt câteva dintre comentariile postate pe pagina de socializare a președintelui.

Ziua copilului (numită și Ziua internațională a copilului) este în multe țări o sărbătoare pentru copii care se sărbătorește la date diferite.
 
În foarte multe țări, este sărbătorită la 20 noiembrie, ziua în care s-a adoptat Declarația Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului.

În fosta URSS și în țările care i-au fost state satelit, data este 1 iunie, prima zi de vară în Emisfera Nordică. O parte din restul țărilor adoptă alte date. În România este sărbătorită în data de 1 iunie.

Ziua Copilului a început în a doua duminică a lunii iunie, în 1857, datorită reverendului Dr. Charles Leonard, pastor al Bisericii Universaliste a Răscumpărătorului din Chelsea, Massachusetts: Leonard a organizat un serviciu special dedicat și pentru copii.

Leonard a numit această zi Ziua trandafirului, deși a fost mai târziu numită Duminică de flori și apoi Ziua Copilului.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.