KMG International şi Rompetrol aniversează Ziua Naţională a României

KMG International şi Rompetrol aniversează Ziua Naţională a României printr-o serie de acţiuni de promovare a valorilor naţionale româneşti susţinute prin intermediul operaţiunilor dezvoltate de Grup în domeniul petrolier. 

“KMG International este un promotor al valorilor autentice româneşti atât prin expertiza pe care a dezvoltat-o industria petrolieră, cât şi prin valoarea adăugată a produselor sale oferite clienţilor din România sub brandul Rompetrol. Prin dezvoltarea operaţiunilor sale principale, de rafinare, transfer maritim de produse petroliere, distribuţie de carburanţi, KMG International reprezintă un real motor de creştere pentru România, fie că vorbim de activitatea angajaţilor din ţară sau de know-how-ul acestora transferat în străinătate, fie că ne referim la impactul economic şi social major al operaţiunilor noastre. Cu prilejul Zilei Naţionale a României marcăm încă odată reuşita parteneriatului nostru român-kazah în promovarea cu success a valorilor atestate în plan local şi internaţional”, a declarat prim vice preşedintele KMG International, Cătălin Dumitru.

Clădirile administrative ale celor două rafinării deţinute de KMG International, Petromidia - cea mai mare şi mai modernă din ţară şi Vega - cea mai longevivă unitate de profil din România – au fost decorate cu steagul României. Tricolorul a fost montat pe o suprafaţă de 60 de metri lungime şi 16 metri lăţime pe clădirea sediu a companiei Rompetrol Rafinare din Năvodari, care operează cele două rafinării. De asemenea, drapelul naţional acoperă o suprafaţă de 14 metri lungime şi 6 metri lăţime din suprafaţa clădirii administrative a rafinăriei Vega.

Clienţii care vor intra în staţiile de alimentare Rompetrol  de 1 Decembrie vor primi steguleţe cu drapelul naţional al României ce pot fi montate pe maşini. Peste 22.000 de astfel de produse sunt distribuite în principalele staţii de alimentare din ţară.

Cu prilejul aniversării Zilei Naţionale a României, compania promovează proiectul video „Fabricat în România”. KMG International derulează, de asemenea, în parteneriat cu Agenţia Naţională de Presa AGERPRES, proiectul editorial intitulat “160 de ani de rafinare”, în perioada 22 noiembrie – 16 decembrie. În urmă cu 160 de ani, rafinăria de la Râfov de lângă Ploieşti, prima rafinărie din lume, procesa pentru prima dată ţiţei. În cadrul proiectului vor fi difuzate materiale jurnalistice și documentare care vor aborda, printre altele, subiecte privind istoricul rafinării în România, strategiile companiilor petroliere în sectorul de rafinare, problemele de mediu. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

sorin

01 Dec, 2016 17:39

Felicitări pentru inițiativă.

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Partener Construct General SRL a bătut palma cu Midia Green Energy SA din Năvodari. Contract de peste 850.000 lei (DOCUMENTE)

04 Apr 2024 696

Răspuns pozitiv de la APM Constanța Rompetrol Rafinare SA poate transforma un cazan cu circulație naturală în cazan cu circulație forțată multiplă

31 Mar 2024 498

Imagini din dronă cu Rafinăria Petromidia Năvodari după explozie! (GALETRIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 1630

Oficial de la KMG International despre explozie de la Petromidia Năvodari (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 1489

Acţionarii Rompetrol Rafinare SA, convocați în Adunare Generală Ordinară! Pe ordinea de zi sunt zece subiecte

26 Mar 2024 679

​Rompetrol Rafinare a început revizia generală a rafinăriei Petromidia de la Năvodari

08 Mar 2024 719

Investiții pe Platforma Rompetrol Rafinare în interiorul instalației de Hidrofinare Petrol Reactor

06 Mar 2024 862

Baurzhan Nurgaliyev este noul administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Midia Marine Terminal SRL, din Năvodari

07 Feb 2024 890

Mandat limitat Alexandru Stavarache, numit director economic interimar al Rompetrol Rafinare SA!

01 Feb 2024 933

Firme Constanța Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român SA actualizează contractul de împrumut pentru centrala în cogenerare de la Petromidia

02 Jan 2024 951

Rompetrol Rafinare SA are doi membri noi în Consiliul de Administraţie

03 Oct 2023 1179

Primăria Constanța achiziționează combustibili. Furnizorul este Rompretrol Downstream (DOCUMENT)

18 Sep 2023 1010

Midia Marine Terminal a finalizat cu succes lucrările la terminalul offshore

01 Sep 2023 964

Firme Constanța O nouă decizie adoptată de Midia Marine Terminal SRL

07 Aug 2023 1270

Midia Green Energy SA are un nou Consiliu de Administraţie!

21 Jun 2023 1536