La patru ani de la inaugurare Clădirea Direcţiei Antifraudă Constanţa urmează să fie renovată (document)



Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunţă organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii generale şi de renovare la clădirea Direcţiei Regionale Antifraudă Constanţa de pe strada Bucureşti nr. 18“. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 3.400 de lei.
 
Lucrările ce urmează a fi executate vizează: constatarea defecţiunilor existente, verificare ţevi alimentare şi scurgere, înlocuire ţevi, garnituri, verificare şi reparare ventiloconvectoare, refacere pereţi gips-carton, înlocuire plăci tavan fals, alte operaţiuni considerate necesare de către operatorul economic pentru finalizarea lucrărilor. Ofertele pot fi depuse până pe data de 22 iunie, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, la sediul ANAF din strada Apolodor nr. 17, sector 5, Bucureşti.
 
Reamintim că imobilul situat pe strada Bucureşti a fost preluat în 2007 de la Agenţia Naţională pentru Sport, printr-o hotărâre de Guvern. Clădirea are trei etaje, iar reabilitarea demarată în decembrie 2010 a fost finalizată în decembrie 2012.
 
Anunţul de participare la această licitaţie poate fi consultat în secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.