La volan, la feminin Mai multe șoferițe constănțence s-au ales cu dosare penale. Una dintre ele, a avariat o mașină parcată și a fugit de la locul faptei

Șoferiță, foto: Unsplash Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 22, în comuna Histria, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Persoana a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Potrivit buletinului de analiză toxicologică, bărbatul avea o alcoolemie de 3,36 g/l alcool pur în sânge.


La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 226, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. După aproximativ un kilometru, conducătorul auto a oprit vehiculul și a încercat să se sustragă, dar a fost imobilizat de polițiști.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, escortat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă., mai transmite sursa citată. 



La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Cantonului s-a produs un eveniment rutier, respectiv tamponare.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 18 ani, a condus un autoturism pe strada Cantonului din orașul Năvodari și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule., a mai precizat IPJ Constanța. 



La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 36 de ani, care, la data de 8 septembrie 2022, în jurul orei 20.00, a condus un autoturism pe strada Panait Cerna din municipiul Constanța și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, ulterior părăsind locul faptei.

Din verificările efectuate a rezultat că femeia nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Fragilor din satul Dorobanțu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat o femeie, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul Drugtest, dar și să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.


La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe DN 39 având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.


La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 81 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 307 fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.



La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mugurului din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În toate cauzele s-au întocmit dosare de cercetare penală., mai punctează Poliția. 



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șoferiță beată, implicată într-un accident rutier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța. Ce alcoolemie avea femeia

06 Apr 2024 1006

FOTO+VIDEO Tragedie la Lazu! Un medic de familie și un tânăr, condamnați definitiv pentru ucidere din culpă!

04 Apr 2024 3176

Știri Constanța Accident rutier pe bulevardul Mamaia Nord. Șoferiță sub influența drogurilor implicată

03 Apr 2024 1065

Inconștiență în trafic la Constanța. Șoferiță beată, depistată pe Bulevardul Aurel Vlaicu

20 Mar 2024 674

Județul Constanța Pericol în trafic! Șoferiță sub influența substanțelor interzise, depistată la volan la Năvodari

15 Mar 2024 644

Accident rutier la Năvodari! Implicat un șofer de autoutilitară, băut

10 Mar 2024 884

Știri Constanța Șoferiță băută, depistată la volan. Totul s-a produs pe o stradă din comuna Mihai Viteazu

01 Mar 2024 795

Știri Constanța O tânără de 18 ani s-a ales cu dosar penal. Iată cum a fost depistată în trafic, la Cernavodă

18 Feb 2024 1480

Știri Constanța O femeie de 20 de ani, fără permis, surprinsă la volan, în Albești. Cu ce viteza rula

06 Feb 2024 1097

Șoferiță de 23 de ani drogată, depistată în trafic la Eforie

29 Jan 2024 803

Șoferiță prinsă conducând drogată! Totul s-a produs pe DJ 673

21 Jan 2024 740

O şoferiţă a sunat la 112! Iată cu ce amendă s-a ales pentru „nemulțumirea“ ei

18 Jan 2024 1118

Șoferiță băută, depistată la volan, în Tulcea. Ce alcoolemie avea

15 Jan 2024 774

Oprire în trafic în prima zi a anului. Pățania unei tinere de 29 de ani

02 Jan 2024 1001

O șoferiță a încurcat frâna cu acceleraţia şi a făcut accident în curtea unui spital!

29 Dec 2023 1390