Laboratoarele de electronică-automatizări ale Liceului Energetic Constanţa, dotate cu echipamente şi software-uri educaţionale (document)


Liceul Energetic Constanţa îşi va dota laboratoarele de electronică-automatizări. Unitatea de învăţământ organizează, în acest sens, o procedură publică pentru atribuirea contractului „Dotarea laboratoarelor de electronică-automatizări din cadrul Liceului Energetic din Constanţa şi achiziţionarea de echipamente şi software-uri educaţionale“, în valoare 407.311 lei.


Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5.12.2019, ora 15.00, urmând să fie deschise în aceeaşi zi. Oferta trebuie să fie valabilă până la 5.04.2020. Valoarea garanţiei de participare reprezintă 1% din valoarea estimată a contractului ce urmează a fi atribuit şi este de 4.073 de lei. Perioada de valabilitate este de 120 de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor. Achiziţia constă în furnizarea următoarelor echipamente / software-uri educaţionale pentru laboratoarele de electronică-automătizari din cadrul Liceului Energetic din Constanţa: pachet software educaţional – electrotehnică (3 bucăţi); Bazele circuitelor electrice şi electronice - Modul de învăţare şi aplicaţii practice Partea 2 – Electronică (5 bucăţi); Dulap de încărcare şi depozitare pentru truse MobilLab (2 bucăţi); Pachet de învăţare - circuite electronice (5 bucăţi); Pachet de învăţare - circuite integrate electronice (5 bucăţi); Pachet de învăţare - electronică digitală (5 bucăţi); Set de echipamente de laborator (Osciloscop digital, Generator de functii, Osciloscop portabil, multimetru) (5 bucăţi); Trusa de învăţare pentru tehnică CC - Mobil Lab DC (5 bucăţi); Trusa de învăţare pentru tehnica CC - Mobil Lab AC; Trusă de învăţare circuite digitale (5 bucăţi); Kit suplimentar pentru studiul circuitelor logice (5 bucăţi); Trusă de învăţare Arduino (5 bucăţi).

 

Responsabili de atribuirea licitaţiei


Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: prof. ing. Claudia Niţu - director; ec. Daniela Ionescu - contabil; prof. ing. Mugurel Caracostea - responsabil achiziţii; prof. ing. Iuliana Tişa; prof. ing. Laurenţiu Mardan.
 

Condiţii pentru ofertanţi


Ofertanţii vor demonstra experienţă similară, printr-o listă a principalelor livrări de echipamente/software-uri efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani, calculată până la data limită de depunere a ofertelor, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi. Din lista principalelor livrări trebuie să rezulte că ofertantul a livrat echipamente/software-uri similare celor care fac obiectul prezentei achiziţii, la nivelul unuia sau al mai multor contracte, în valoare cumulată fără TVA de 407.311 lei. Prin echipamente/software-uri similare autoritatea contractantă înţelege furnizarea unor echipamente/software-uri educaţionale specifice celor solicitate în caietul de sarcini.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citeşte şi:


Crucial Systems & Services SRL a semnat cu Autoritatea Navală Română. Iată ce servicii oferă! (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria a emis două autorizații de construire Încep lucrările de reabilitare energetică a Liceul Tehnologic „Tomis“ din Constanța

29 Feb 2024 719

Consilerii locali vor apoba documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanța, reabilitat energetic (DOCUMENT)

29 Feb 2024 596

Act de urbanism, emis de Primăria Constanța Liceul Teoretic „George Călinescu“, reabilitat energetic cu banii de la Ministerul Dezvoltării

18 Feb 2024 693

Polițiștii din Constanța au desfășurat mai multe activități preventive în mai multe licee cu ocazia Zilei Siguranței pe Internet

06 Feb 2024 617

LIVE TEXT. Liceul Energetic Constanța Declarații de presă despre concluziile primei ședințe privind implementarea măsurilor de siguranță școlară (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENT)

26 Jan 2024 1209

Licitații Constanța Reabilitare energetică la Liceul Tehnologic Crucea. Ce firme au câștigat contractul (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1063

Personalități Constanța La mulți ani, Iulia Pană, reper al poeziei în spațiul dobrogean

09 Jul 2023 1494

Incident revoltător la Liceul Energetic din Constanța! Ce spune inspectorul general al ISJ, Sorin Mihai

20 Jun 2023 2897

Autorizație de construire pentru reabilitarea energetică a Liceului Tehnologic Crucea

11 Jun 2023 1063

Restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia. Ce trebuie să știe șoferii

08 Jun 2023 1530

„Se vor emite semnale acustice, cetățenii să rămână calmi” Astăzi se montează sirenele pentru alarmarea populației în Mamaia!

08 Jun 2023 978

Astăzi vor răsuna din nou sirenele în Constanța! În ce zone au fost amplasate sistemele de alarmare

07 Jun 2023 1036

Restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia!

06 Jun 2023 1383

Atenție! Astăzi vor răsuna sirenele în cartierul Brătianu din municipiul Constanța

26 May 2023 894

Primăria Municipiului Constanța a început montarea a 9 sirene electronice pentru alarmarea populației. Unde sunt amplasate

24 May 2023 1007