Lazia „Nu am intarziat luni de zile plata salariilor"

cap5.jpgDirectorul general al SC ARGOS SA, Dorin Lazia, fiul miliardarului din Top 300 Capital, spune că informaţiile potrivit cărora salariaţii nu şi-au primit de luni bune drepturile băneşti sunt total eronate.

„Am citit şi eu comentariile postate la materialele din ziare şi pot să vă spun că sunt date total neadevărate. În ziua de azi orice firmă are probleme, dar pot să vă spun că am avut întârzieri de două, trei, cinci zile, dar niciodată de luni întregi. Cine comentează pe site-utile publicaţiilor spune minciuni", a spus Lazia junior. Pe de altă parte, directorul ARGOS SA a mai lămurit şi prezenţa societăţii pe care o conduce în topul datornicilor la stat. „Este adevărat că apărem în acea listă, cu o datorie de un milion de lei, însă noi avem peste o mie de angajaţi. Acele datorii înseamnă cuantumul dărilor către stat pentru o lună, nu mai mult. Şi s-a interpretat că am avea probleme financiare sau de altă natură. Nu este adevărat", a subliniat Dorin Lazia.

{mos_ri:Dorin Lazia} 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

anonim

20 Mar, 2013 00:28

Oamenii au dreptate. Poate ca numai dumnezeu mai poate face ceva in firma asta pentru cei saraci. Pe nimeni din cei din conducere nu intereseaza soarta celor necajiti.

jupiter

17 Feb, 2013 17:59

Să îi fie ruşine nu am primit salariu de o lună.

important

20 Aug, 2011 08:05

mai important decat asta este urmotoarea se taie orele de noapte si sporul de tura daca ii intrebi spun sa ii iei de gat pe cei care fac pontajele in schimb tin una bolnava cu capul care greseste si te face de salariul oameni buni nu ganditi cand angajati asa ceva fie ea si actionara la voi da tii un post de ingrijitoare acolo nu mai greseste sa faca oamenii cu copiii fara salariiluati masuri drastice

bau

10 Aug, 2011 08:43

intrebati bancile si comerciantii din cernavoda ce parere au despre argos!angajatii sunt executati de banci ca lazia nu da salariile la oamenii decat cu mare intarziere.au oamenii penalitati la toate utilitatile datorita lui lazia . salarii mici care nu se dau la termen ,astia au bagat sporul de vechime in salariul sa apara mai mult pe fluturas,lol,au!

bau

10 Aug, 2011 08:36

alo,vedeti ca strungarii si muncitorii va fura fierul si-l duce cu papucul de servici sa-l vinda,dati-i afara ,eu nu i-as platii deloc!

vasilica receptie

09 Aug, 2011 08:40

mint nu dau baniisunt de totraul

yo

09 Aug, 2011 08:36

niciodata nu vezi banii la timp indiferent dc spune lazia se fac multe smecherii daca votezi contra partidului din care face parte argos te zboara afara asta e garleanu si consilieriiiti maresc salariu daca nu ai pic de scoalasi ii tin in brate pe lenesi unii pleaca in cfs si primesc la venire salariul maritoare nu se poate face nimicin privinta asta eu una as chema pe cei mai mari da nu stiu pe cineva multumesc ca ati citit ce am scris

RAHATULE..

28 Feb, 2010 20:06

ANAGRAMATULE "STII" SE SCRIE CU DOI DE II.MA AMENINTI PE MINE RAHATULE.MI SE RUPE DE VOI,SUNT DEPARTE DE ROMANIA.CRED CA DACA A-SI IN ROMANIA A-TI MANCA DIN MINE,COMUNISTILOR NENOROCITII.VA DISTRUG,ESCROCILOR.VOI REVENII.AM DOVEZII JAVRELOR.

PTR..EU..

28 Feb, 2010 19:50

MI SE RUPE FRAIERE...AM PLECAT DE LA VOI..HOTILOR!. MA GANDESC SI IMI PARE RAU CA MUNCITORII ACESTEI FIRME LUCREAZA PENTRU CEI MAI MARI HOTI DIN ROMANIA. MUNCA LOR SE REZUMA SA VA PLATEASCA VOUA LEASING-URI,VILE,DISTRACTII,FUTINGURI,SHOW-URI..SI ALTELE

EU

28 Feb, 2010 18:29

dar de ce dracu nu pleci tu primul,vad ca tot comentezi,cred ca tu esti unul din cei care au furat mult iar acum ........dai sfaturi.......altora.Esti o fiinta jalnica,chiar mi-e mila de tine ca te ascunzi (nu se stie pana cand) in spatele unor cuvinte pentru a le face pesemne rau .Apropo............sti ca se afla pana la urma cine esti?

LAZIA PENTRU UNII ...

28 Feb, 2010 17:27

PENTRU UNII LAZIA LUCIAN FACE MULTE IAR PENTRU UNII NIMIC..PENTRU UNII SE STIU EI LE-A FACUT VILE SI LE VOR FACE VILE..PENTRU UNII LE-A ACHIZITIONAT MASINI NOI(LIMUSINE DE LUX,JEEP-URI) PENTRU CARE SI ACTUALMENTE FIRMA ARE LEASSING-URI.IAR PENTRU PROSTII NICI BANI DE PAINE...IN CONCLUZIE MUNCITORII ACESTEI FIRME MUNCESC PENTRU BUZUNARUL ESCROCILOR DIN FIRMA ARGOS.CONCLUZIA ESTE CEA DE MAI JOS,..FUGITI CAT MAI REPEDE!...

FUGITII CAT PUTETI...

27 Feb, 2010 12:42

VA SFATUIESC SA FUGITI CAT PUTETI DE REPEDE DIN FIRMA ASTA.AM LUCRAT ACOLO SI AM FOST FOARTE STRESAT IN ULTIMA PERIOADA DIN CAUZA SALARIULUI CARE IL PRIMEAM LA TREI LUNI DE ZILE.DUPA CE CA LUAM UN AMARAT DE SALARIU SI ACELA CAND VROIA DORIN LAZIA IL PRIMEAM.TOTUSI SUNT SALARIATI CARE ISI PRIMESC SALARIILE SI BONURILE LA ZI CUM AR FII CEI DIN CAMPUS.TOTI MUNCEAM ACOLO DAR PENTRU UNII MUMA PENTRU ALTII CIUMA!.UNII FAC FOAMEA SI ALTII SE SPARG IN MASINI STRAINE SI EXCURSII EXOTICE.SE STIU EI.

Localnic

26 Feb, 2010 08:45

PUTETI SCRIE CE DORITI.FIRMA ARGOS ARE DEJA UN RENUME PROST.CAND DESCHIZI GURA SI PRONUNTI ARGOS TOATA TARA STIE CE FIRMA ESTE.ANUL ACESTA 2010 NU S-A AUZIT UN ZGOMOT DE CIOCAN.DECI IN CONCLUZIE NIMENI NU MUNCESTE.CRED CA CURAND O SA SE INCHIDA PORTILE.TINETI-O TOT ASA STIMATI CONDUCATORII AI PATRIEI NOASTRE...RUMANIA!.

si eu am fost pe acolo

24 Feb, 2010 20:28

ce tot amenintati atat mai ratatilor,sunteti niste nimeni!Daca aveti curaj spuneti in fata conducerii...........va e frica ca mirositi a alcool? Ce va tot legati de Conducere? Care din voi a-ti fi in stare sa faceti ce au facut EI ? De ce nu ati dat voi salariile ani de zile la 1000 de muncitori? Ati plecat care mai de care si tot la ARGOS ati venit . Nu zic ca nu sunt probleme dar cum luptati voi impotriva situatiei? Band zi de zi? Ei,aflati ca altii se lupta sa plateasca salariile credeti ca este usor ?

ptr conducerea"ARGOS"

21 Feb, 2010 17:37

SALARIATII aceastei " firme" va punem urmatoarele intrebari?. 1.Cu ce traim(sotie/copii) noi in perioada cand dvs nu ne dati salariile(LA 100 ZILE)? 2.Cu ce platim ratele(gunoi,intretinere,televizor)? Incercam sa credem ca unul dintre noi(muncitor-patron) nu mai este SANATOS adica NEBUN!. Si ca un rezultat final este bine sa mergeti la un PSIHIATRU-PSIHOLOG, pentru CONTROL la CEREBEL. VA PROMITEM CA IN CEL MAI SCURT TIMP VOM REZOLVA ACEST CAZ,ORI VOI ORI NOI!.

YO

19 Feb, 2010 21:43

hoootilor

YO

18 Feb, 2010 21:39

adevaru asa este cine a fost sef sau este ,om sa facut la aceasta firma cu atata furat , pe cand muncitorul isi numara zilele din cauza stresului si neajunsurilor .....rusine sa va fie neam de hoti

pentru loco,

08 Feb, 2010 20:19

Ce tot il ridici in slavi pe acest "domn"girleanu, s-au iti reguleaza nevasta sau esti omul de la club,pentru ca la voi la Argos se poarta.Despre acel "club" se vorbeste in toata Cernavoda.Pe acolo se perinda interlopi si fetite deocheate.Nu lucrez la aceasta firma si am curajul sa vorbesc.Muncitorii nu au curajul sa o spuna de aceea nu au ce pune pe masa acum in mijlocul iernii,ptr.,ca nu si-au primit salariile de luni de zile iar acolo in acel"club"e mereu distractie.Doresc sa citeasca aceste randuri marele Lazia poate cu aceasta ocazie va inchide definitiv acel"club".Si ca un sfat acolo se duc banii firmei!.

JOGO..fost salariat in port.la SNC.

07 Feb, 2010 10:51

Cine v-a mai pricopsit si cu George Icoana fratilor...A-ti intrebat vreodata cine este acest borfas,hot,lingusitor,mincinos,sufleor..Pe asta il cunoaste tot portul Constanta.I se spunea "DANGEROUS". Pai cred si am convingerea ca acest tip poate duce la ruina o firma.Cred ca nu exista alt ESCROC in lume.Scapati de el pana nu e prea tarziu,sau sa-l poarte sanatos cine la adus!.

loco

07 Feb, 2010 08:22

toata stima pt dl.dir Garleanu care este un om bun cu suflet ,apropiat de muncitori pacat ca are in jur o gramada de lichele (asazisii sefi de comp.cum ar fi Carata ) care freaca luleaua toata ziua se uita la filme si descarca muzica pe un salariu cu care ar hrani 3 muncitori calificati ) . De astia ar trebui sa scape Argosul in primul rand ca sa se ridice la calificativele firmei care a fost odata . Icoana cand a venit in firma avea o amarata de Dacia break si acum ce masini invarte , pe banii cui ? S-a facut om pe afacerea cu nisip de la bulgari , si-a renovat bine mersi vila de la Lepsa , trai neneaca pe spatele lui Lazia si a muncitorilor pe care i-a slugarit ! Stoica pe ce si-a ridicat "palatul" de la marginea orasului , pe salariu , hai sa fim seriosi , pe astia nu-i vede Lazia il vede pe amaratul care fura o sticla de motorina , sau un litru de vopsea ?de aia e Argosul in situatie critica acum , in primul rand sa vada manevrele mari pe care le fac sefii de servicii , chipurile "prietenii" lui Lazia ca astia sunt cei mai mari hoti nu bietii muncitori care fura lucruri minore ! inca odata tot respectul pt dl. Garleanu care incearca sa faca ordine in firma dar pacat ca nu-l ajuta nimeni !

DURU

04 Feb, 2010 12:07

FOAMEA E CUVANTUL PE BUZELE MUNCITORILOR DIN ARGOS.

din cernavoda

04 Feb, 2010 08:43

O sa plecati singuri din Argos....

din cernavoda

27 Jan, 2010 09:54

Ce tot ii mai plangeti pe astia..Daca aveau probleme financiare nu le tratau in felul asta.Intr-o dupa amiaza erau parcate 4(patru)masini de la firma lor la un bloc pe strada Unirii,ceea ce inseamna ca acolo locuiesc niste sefi. Unii sufera si altii se plimba,cum zicea ala in mesajul de mai jos..TRAI NINEACA!.

matei marian

25 Jan, 2010 11:58

Am lucrat ca sef coloana auto 25 de ani actualmente pensionar,sunt in bransa deci nu imi dau cu parerea dar in articolul precedent esista cineva care este in spatele acestei afaceri. Atata timp cat firma de care vorbeati asigura transportul pe relatia amintita cum isi permite acel cineva indiferent daca este sau nu criza sa mai asigure unei persoane motorina taxa trecere pod si un salariu consistent. Ma intreb pe ce bonuri scoate motorina cand pretul este de 4 lei/litru????.....

dumitru

25 Jan, 2010 00:12

ultimul domn cam are dreptate cu transportul .. dar banii nu se pierd aici ci in alta parte , in plus mie nu mi se pare mare chestie ca o doamna vine de la fetesti cu masina personala si i se asigura taxa de pod .. in primul rand ea vine pt firma nu pt ea

ptr george

24 Jan, 2010 20:24

Doresc sa comentez putin situatia muncitorilor din ARGOS care "cumpara" alimente pe "caiet"de la societatea mea,pentru care acestia sufera din cauza unor asa zis "sefi".Nu sunt FAN-ul acestor muncitori dar i-as dori domnului George sa primeasca salariul la 45 de zile sa aiba rate la banci,si copii la scoala.Nu vreau sa dau solutii conducerii firmei in timp de CRIZA, dar ar trebui luate masuri legate de transportul auto.Exemple... De la Constanta vin doi directori fiecare cu cate o masina.De la Fetesti vine o persoana singura numita doamna Felicia cu un autoturism pentru care firma ii asigura salariul pentru suma de 3000 de lei lunar,plus motorina si taxa pentru trecere pod.Cred ca "stimata doamna" intoarce firma pe dos....TRAI NINEACA...Pe toate mai sus mentionate conducerea firmei are asigurat transportul cu microbuzul sau autobuzul.De asemenea sunt diferiti "sefi"care freaca masinile si la toaleta..Trageti masinile in parcul auto dupa ora 16...stimatilor daca doriti sa faceti ECONOMIE firmei ARGOS...

george

22 Jan, 2010 10:45

oameni buni nu fiti prosti. cunosc bine familia lazia si am colaborat bine multi ani cu firma argos. daca cineva crede ca societatea detine bani si nu plateste salariile e un prost. cei vechi sa isi aduca aminte ca in anii 90 lazia era printre singurii care gasea bani sa plateasca salariile la timp iar restul firmelor din acelasi domeniu intarziau cu luniole: utiltrans, clif, ifco, etc. lazia e un om bun si nu isi bate joc de oameniu. situatia actuala este datorata situatiei economice a tarii iar domeniul constructii este grav afectat de neincasarea la timp a creantelor. din tot ce vad aici imi dau seama ca fraierul este lazia pentru ca nu face o restructurare masiva a societatii si sa dea afara toate lighioanele de oameni care il manaca de cur

fara nume

20 Jan, 2010 10:24

NU AM INTARZIAT ANI DE ZILE PLATA SALARIILOR

BANKRUPTEY

08 Jan, 2010 16:17

BANKRUPT=FALIMENT !....

ptr comentatorii...

24 Dec, 2009 16:52

Sa le face-ti un "BELIS PE FURIS"persoanelor despre care comentati...

eu

22 Dec, 2009 20:32

Voi toti nemultumitii de la Argos sa plecati unde va este mai bine ,daca nu sa taceti si sa va rugati pentru sanatatea lui Lazia si a lui fisu si la tot neamul lui ,acum de sarbatori. Solutia perfecta pentru voi este sa inchida firma ..

SI EU.....

20 Dec, 2009 20:24

de ce suntem prapaditi? ca toti suntem sefi pana la urma cu studii sau fara studii superioare ce pitica marea sefa care a schimbat la magazie cum a vrut muschii ei si s-a descurcat destul de bine are studii superioare ? dar sa descurcat ati vazut ce masina sia tras .Cel mai tare e mascariciul ala de REMUS care e licentiat ha....ha....ha....INGINER!!! si toti maistrii de ARGOS care sunt slugile umile ale lui ICOANA.

fraier de argos...

20 Dec, 2009 16:23

Cei mai mari escrocii...conducerea firmei argos...

salariatii de la argos....niste prapaditii...

20 Dec, 2009 16:11

Am lucrat pentru firma Argos...niste prapaditii.JAVRELE care erau numiti in functii "cheie" isi primeau salarii adevarate...in rest ceilalti la limita supravetuirii...Au sefi de servicii inca la limita studiilor medii,asta datorita conducerii tip "comuniste"..exemplu seful serviciului resurse umane..

si eu am fost pe acolo........

19 Dec, 2009 18:05

am lucrat si eu cu salariatii de la ARGOS ......Domnule Director stiti cat de bine dormeau angajatii dumneavoastra in timp ce noi munceam pe rupte....diferenta era ca noi eram subcontractori.Bineinteles ca nu lipsea nici antidotul.

ADEVARUL

19 Dec, 2009 16:10

Asa este toti care au lucrat in Argos s-au descurcat ......unii au schimbat masinile.....altii s-au privatizat (cu un singur salariu de aArgos, de muncitor nu de DIRECTOR)altii au lux mai ceva ca un DIRECTOR (si tot cu 2 salarii de Argos) cum va explicati fratii mei ? nu v-a mers bine? Eu zic sa va fie rusine.....toti care ati stat in Argos v-ati descurcat incepand de la vopsitori ,sudori , electricieni , mecanici ,strungari....etc. De ce nu ati plecat in alta parte? Va spun eu de ce ....ca in Argos nu e nicaieri betivii beau iar pe d-nul REMUS il doare undeva ca se descurca el pe alte parti............hotii fura ........iar puturosii stau la caldura , iar toti nu muncesc ca nu se dau banii. Bun motiv nu-i asa ? Domnule Garleanu stiti cum se munceste de ani de zile la Argos ? Din 10 doar 2-3 fac treaba iar restul stau tolaniti pe unde apuca . Asta se intampla la toate atelierele nu se fac exceptii . ADEVARUL.........ei se fac ca muncesc iar dumneavoastra TREBUIE sa-i platiti.

Vizitator la Argos

17 Dec, 2009 19:44

Am citit aceste comentarii.Cred ca ii pot da drepatate acelui tip care a scris in acest blog despre furtul de motorina din aceasta societate. In acea dimineata se primise motorina la Peco Argos si toata soferii nu puneau in rezervoare mai mult in bidoanele proprietate.Se cara ca in codru.Am ramas mirat ca nu exista camere de luat vedere si gestionarul admitea alimentarea in bidoane.Rog luati masuri in consecinta stimati patroni despre risipa de motorina pe criza.

-----> FOST VOPSITOR LA PARODIA ARGOS

17 Dec, 2009 08:50

Si daca vopsitorii daca nu au scoala trebuie sa va bateti joc de ei,sunt si ei oameni.Cui necalificati faceti munca nu cu intelectualii.Si asa suntem copti. Alte firme cum gasesc modalitatea platii salariilor la zi?.Dar acestia renunta la plimbari prin Europa pe timp de criza...Daca a-ti luat-o din loc din cauza banilor este un blestem de la dumnezeu.

----> x

16 Dec, 2009 20:59

oameni buni , e criza !!! la ce va asteptati sa primiti salariile la zi ? peste tot e asa , momentan nu avem ce sa facem , sa acceptam situatia actuala. acel vopsitor ce primeste 400 lei cum a specificat , daca avea scoala mai multa nu avea salariul asta ! mai ganditi-va inainte sa comentati

MUNCITOR DE LA ARGOS

13 Dec, 2009 19:43

Sa se verifice la Peco Argos cata motorina se cara in bidoane si apoi o vand: Conete Bogdan,Oita Nicolae,Chedica Nicolae,Tarpan Catalin,Icoana George,Bordusanu Felicia si altii.Puneti camere de luat vederi.

anonim

12 Dec, 2009 15:44

Domnilor daca asta este capacitatea mentala a dumneavoastra limitati-va in a va jigni familia si cunostintele apropiate,nu loviti in oameni care s-au imbolnavit in dorinta de a va da locuri de munca si de a ajuta oameni... informati-va si abia dupa aceea vorbiti...Sunt muncitor tot la argos si nu fac parte din conducere...pe multi dintre dumneavoastra va cunosc! jurati cu mana pe biblie ca nu v-ati primit salariile de luni de zile cum sustine-ti sa vedem daca aveti curaj! Cand vin sefii, va ascundeti si nu aveti tupeu sa le ziceti nimic...si stiti dc ..poate pentru ca va e frica ca o sa le miroasa a alcool.Nu mai dati banii pe bautura si poate o sa le puteti duce un cadou copiilor!

-|

10 Dec, 2009 18:48

MAZARE A BAGAT FIRMA ARGOS IN FALIMENT.PATRONUL DE LA ARGOS S-A LASAT PACALIT DE ACESTA SI A INVESTIT IN BLOCURILE DIN BABA NOVAC.DUPA CE CA ERA CRIZA NU TREBUIA SA INVESTEASCA IN BLOCURILE ACESTUI MAFIOT.BANII NU II VOR VEDEA...LA REVEDERE.AMARATI DE MUNCITORI VOR INTRA IN SARBATORILE DE IARNA FARA UN RON.UUUUUOOOOOOOOOOOOOOOO,FAMILIEI LAZIA!.CEL MAI AMARAT SALARIAT DIN ROMANIA ISI PRIMESTE SALARIU LA ZI.UNDE NU-I CAP VAI DE ...

_

06 Dec, 2009 17:54

LAZIA LUCIAN=PAPUSA MUPPETS

_

06 Dec, 2009 16:14

LAZIA UN PAPUSAR VESTIT DE LA TEATRUL DE PAPUSI...

FALIMENT

03 Dec, 2009 21:52

Le vom da foc la vila din costanta.nu va puneti cu nebuni.Va avertizam

FALIMENT

03 Dec, 2009 21:41

FALIMENT,FALIMENT,FALIMENT....DESFIINTATI-O!.

MUNCITORII DE LA CIRCUL ARGOS

03 Dec, 2009 21:22

Ne-am saturat zilnic de greve.Suntem la capatul rabdarii.Ii vom lua cu parul pe Lazia Lucian si Dorin Lazia.Daca nu ne dau salariile la zi pana la 20 decembrie le dam foc la vila din Constanta.

eeee

30 Nov, 2009 21:13

sunt toti niste mincinosi tatal si fiul a-ti ajuns in top datorita prostilor care muncesc fara salarii si pe salarii de nimic s.o.s salvati ARGOSUL (MUNCITORII) sau directorii sa-l sune pe mos CRACIUN

y

30 Nov, 2009 12:14

firma=tatal fiul????????????? restul ??????? nici usturoi nu au mancat nici gura nu le miroase.

W

29 Nov, 2009 17:15

O FIRMA DE GOLANII...

W

29 Nov, 2009 17:08

O FIRMA DE GOLANI...LAZIA SI FIUL.

W

29 Nov, 2009 16:55

LAZIA LUCIAN & DORIN LAZIA ISI BAT JOC DE 1000 DE SALARIATII DE LA ARGOS...SALARIILE LE DAU CAND LI SE SCOALA LOR,NISTE GOLANI!..

XYZ

27 Nov, 2009 19:02

Cu picioarele nu are probleme cu "capul" are ceva..

Somer de la Argos

26 Nov, 2009 16:46

Domnule Dorin Lazia mai aveti tupeul nerusinarii sa duceti in eroare si mass media cu minciunile dvs.Un patron care isi respecta muncitorii nu le da salariile la trei luni de zile.

x

25 Nov, 2009 22:42

cred ca cel mai bine se simt doamnele Crina Dragus si Marcela Teliban,atributul de care face uz in fata tuturor cand vorbesc la adresa conducerii Argosului este.........NENOROCITI,cel mai bine gestioneaza situatia domnul Ghemus,o duce super bine,este discret,stie sa pice in momente stabilite de aceste doamne si mai mult,facturile de prestatii sunt inlocuite de cele de materiale ,motivul?impozitul catre stat. Domnule Dorin Lazia ,analizati mai bine detaliile,doamna Dragus ,danseaza dupa cantarile doamnei Teliban,acest fost salariat nu a lucrat la contabilitate sa cunosca la ce mod s-au gestionat veniturile..............

UN FOST SALARIAT....

25 Nov, 2009 16:28

Domnule Dorin Lazia la aceasta data aveti salariile achitate pe luna Octombrie si luna Noiembrie?..Este adevar sau minciuna?.Eu zic ca este adevarat.

conteaza?

25 Nov, 2009 10:50

Domnul Lazia ,aveti acolo doua personaje foarte importante ,una este sefa,cealalta subsefa,care lanseaza comentarii ,le intretine si dezinformeaza continuu,aceste mari doamne presteaza la compartimentul contabilitate ,cat timp vor exista ,toata lumea stie multe si nimic.

Articole asemanatoare

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 335

Firme Constanța Reînnoirea mandatului membrilor şi al preşedintelui CA, pe ordinea de zi a AGOA societății Proiect SA

18 Apr 2024 336

Un transport agabaritic va circula pe drumuri din județul Constanța

18 Apr 2024 324

Foști șefi ai Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă

18 Apr 2024 498

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 480

Firme Constanța Acționarii Mamaia SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Pe ordinea de zi, inclusă și propunerea de repartizare a profitului net înregistrat în 2023

18 Apr 2024 292

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 13B

18 Apr 2024 200

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 198

MAEUnul dintre cele două grupuri de cetățeni români, care și-au semnalat inițial prezența în Aeroportul Internațional Dubai

18 Apr 2024 198

O firmă din Iași va face curățenie în sediile Direcției Generale Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)

18 Apr 2024 362

IGPR InfotraficTrafic dirijat pe DN 7

18 Apr 2024 210

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A2

18 Apr 2024 208

În această noapte, circulația rutieră va fi închisă pe Autostrada A2 București – Constanța! Iată în ce interval orar

18 Apr 2024 399

Cum va fi vremea în Dobrogea în perioada următoare? Anunțul meteorologilor

18 Apr 2024 579

Din cauza fenomenelor meteo extreme, cetățeni români au rămas blocați în Aeroportul Internațional Dubai. Precizări MAE

17 Apr 2024 521