Le-au fost retrase licenţele. Agenţia de turism deţinută chiar de şefa ANT, Anca Pavel Nedea, pe lista neagră a Autorităţii! (III) (document)

În ediţiile din 5 şi 6 octombrie, ZIUA de Constanţa a publicat articolele „Le-au fost retrase licenţele. Agenţii de turism celebre din Constanţa, pe «lista neagră» publicată de ANT! (document)” şi „Le-au fost retrase licenţele. Ce agenţii de turism celebre din Constanţa au fost luate în colimator de ANT! (II) (document)“, în care am prezentat 25 de agenţii de turism din Constanța cărora Autoritatea Naţională pentru Turism le-a retras, în vederea radierii din oficiu, licenţele de turism, deoarece acestea nu au prezentat poliţa valabilă de asigurare privind asigurarea rambursării cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de turişti pentru achiziţionarea serviciilor/pachetelor de servicii turistice, în cazul insolvabilităţii sau al falimentului agenţiei de turism. De la data publicării respectivei note de informare, operatorii economici care figurează pe listă nu mai pot desfăşura activităţi specifice agenţiilor de turism.
 
Pe lista agenţiilor de turism pentru care s-a procedat la retragerea în vederea radierii din oficiu a licenţelor de turism acordate se regăsesc mai multe societăţi din Constanţa.
 
Precizăm că, pe data de 4 octombrie, într-o notă informativă, Autoritatea Naţională de Turism a publicat lista agenţiilor de turism pentru care s-a procedat la retragerea în vederea radierii din oficiu a licenţelor de turism, listă pe care se regăseau 1.385 de societăţi. Ulterior, pe data de 5 octombrie, a fost publicată o altă listă, în care numărul agenţiilor de turism s-a redus la 1.169. Am discutat cu purtătorul de cuvânt al ANT, Marius Popescu, el precizând că unele firme au apărut în prima listă a ANT deoarece „e foarte posibil că acestea au avut licenţe, dar nu au depus dovada poliţei de asigurare“. „Aceste liste vor fi actualizate de la oră la oră. Numai miercuri am primit 84 de cereri de la agenţii care au venit să facă dovada că deţin această poliţă. Ne-au zis că au uitat să facă acest lucru, că nu au luat în serios ceea a spus ANT. În câteva ore şi-au făcut şi poliţe de asigurare“, a declarat Marius Popescu.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă, astăzi, următoarele agenţii de turism din Constanţa aflate pe lista publicată de ANT.
 
Yan City Company SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada George Enescu. Societatea, înfiinţată în anul 2002, are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Georgian Cuşu, născut pe 18.09.1983, în Constanţa, şi Tănase Cuşu, născut pe
4.02.1952, în Săcele, Constanţa. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorul firmei este Tănase Cuşu. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Yan City Company.
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Zefirului, C&S Virtual Voyage SRL a fost înmatriculată în 2010. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Cristina Tirla, născută pe 6.10.1976, în Constanţa. Tot ea este şi administratorul firmei. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Voyage.
 
Go2Holiday RO SRL a fost înfiinţată în anul 2010 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia. Firma a fosta radiată la 5.09.2011. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Go2Holiday RO.
 
Cu un capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale, Irra Magic Zone SRL a fost înmatriculată în 2010. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Abrud. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Societatea este controlată de Mihai Cristian Stănescu, născut pe 19.09.1966, în Constanţa, cu 20% din capitalul social, şi Manuela Ilicea, născută pe 26.06.1964, în Hârşova, cu 80% din capitalul social. De administrarea firmei se ocupă Manuela Ilicea. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Irra Magic Travel.

 
Royal Voyages SRL este deţinută de Cristian Piecu şi Aurelia Mihaela Piecu. Firma a fost înmatriculată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Ferdinand. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Cei doi asociaţi, Cristian Piecu şi Aurelia Mihaela Piecu, deţin câte 50% din capitalul social. Tot ei sunt şi administratorii firmei, care desfăşoară acţiuni specifice tur-operatorilor. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Royal Voyages.
 

Cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Ferdinand, Histria Travel SRL a fost înmatriculată în anul 2011. Firma a fost radiată la 15.12.2011. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Histria Travel.
 
Cu un capital social de 400 de lei, integral vărsat, compus din 40 de părţi sociale, Kirvad General SRL are sediul social în Cumpăna, Şoseaua Constanţei. Înmatriculată în anul 2005, firma este controlată de Daniel Tiberiu Vădineanu, născut pe 21.06.1978, în Tulcea, şi Liliana Vădineanu, născută pe 21.04.1977, în Valea Nucarilor, Tulcea, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Kirvad Tour.
 
Aksa Concept SRL (fosta Latina-Itineraires SRL) a fost înmatriculată în 2011 şi are sediul social în municipiul Mangalia, strada Vasile Pârvan. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Asociat unic este Arabela Amelia Papaiani, născută pe 5.12.1972, în Constanţa. Tot ea este şi administratorul firmei, care se ocupă de fabricarea prin tricotare sau croşetare a altor articole de îmbrăcăminte. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Latina Itineraires.
 
Cu sediul social în Năvodari, strada Constanţei, Full Moon Consulting SRL a fost înmatriculată în anul 2009. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Marinela Raluca Stan, născută pe 3.09.1976, în Câmpulung, Argeş, şi Alina Cătălina Marin, cu
26.05.1979, născută în Viziru, Brăila, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Full Moon Consulting.
 
SC Saphiretour SRL a fost radiată pe 28.06.2011. Firma a fost înmatriculată în 2011 şi are sediul social în municipiul Galaţi, strada Lăcătuşilor. Pe această societate funcţionează agenţia de turism
Perfect Fly.
 
SC Lian Serv SRL a fost fondată în anul 2006 şi are sediul social în Eforie Nord, strada Alexandru Ioan Cuza. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Anca Pavel Nedea, născută pe 6.02.1978, în Constanţa. Administratorul societăţii este Ana-Maria Horjea. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Royal Trip. Anca Pavel Nedea este preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism.
 
În ceea ce priveşte societatea SC Lian Serv SRL, deţinută de Anca Pavel Nedea, care apare, de asemenea, pe lista publicată de ANT, purtătorul de cuvânt al autorităţii, Marius Popescu, a precizat următoarele: „Acea firmă a fost făcută acum mulţi ani, de care s-a uitat, pentru că nu a avut obiect de activitate. Măsura luată de noi a vizat inclusiv acea firmă. Având în vedere că sunt multe agenţii de turism, apărute aşa, ca ciupercile după ploaie, ANT le-a retras licenţele. Revenind la firma doamnei preşedinte, i s-a retras licenţa fiindcă nu a vândut nimic. Măsura a fost luată de ANT pentru curăţarea societăţilor de tip firme de garsonieră, care vând vacanţe oamenilor ce nu sunt informaţi. Nu avem nimic împotriva agenţiilor de turism mici, dar acestea trebuie să fie corecte şi în regulă, precum cele mari. Nu este normal ca una să fie avantajată. Şi este important ca turiştii să fie protejaţi. Ce vină au turiştii care dau 1.000 de euro să plece în vacanţă şi cu două zile înainte de plecare află că nu au nimic? Ce se întâmplă atunci? Cine îi despăgubeşte?“, a explicat Marius Popescu.
 
Cu un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, SC Pai-Carmen Tour SRL a fost înfiinţată în anul 2011 şi are sediul social în municipiul Mangalia, Şoseaua Constanţei. Firma este controlată de Georgeta Monac, născută pe 27.07.1975, în Mangalia, şi Aneta Zaman, născută pe 6.05.1974, în Mangalia, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei este Aneta Zaman. Pe această societate funcţionează agenţia de turism Pai Carmen Tour.
 
SC Sempre Viaggi Tour SRL are sediul social în municipiul Constanţa, aleea Topolog. Societatea a fost înfiinţată în anul 2011. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de Cătălin Daniel Sârbu, născut pe 15.11.1974, în Constanţa, şi Mariana Sârbu, născută pe 21.07.1974, în Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, pe care funcţionează agenţia de turism Sempre Viaggi Tour.
 
Înmatriculată în 2012, Almara Management SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de Mădălina Cristina Comănescu, născută pe 1.07.1981, în municipiul Constanţa, şi Răzvan Comănescu, născut pe 30.01.1982, în Bucureşti. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, pe care funcţionează agenţia de turism Almara Travel.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta lista agenţiilor de turism pentru care s-a procedat la retragerea în vederea radierii din oficiu a licenţelor de turism.

Citeşte şi

Le-au fost retrase licenţele. Agenţii de turism celebre din Constanţa, pe „lista neagră“ publicată de ANT! (document)

Le-au fost retrase licenţele. Ce agenţii de turism celebre din Constanţa au fost luate în colimator de ANT! (II) (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ ArgeșAcțiuni de reducere a riscului rutier, desfășurate de Biroul Rutier Pitești

08 Mar 2024 319

Alianța Național Țărănistă a anunțat ruperea protocolului de colaborare cu Alianța AUR

03 Mar 2024 664

APIA A fost deblocată autorizarea la plată a ANT-urilor aferente sectorului vegetal pentru anul de cerere 2023

22 Feb 2024 555

Accident în SUA. Un șofer a intrat cu un vehicul în gardul Casei Albe! (VIDEO)

09 Jan 2024 709

Baschet CSM Constanța, victorie cu CS U Cluj-Napoca, cea care a condus la pauză (GALERIE FOTO)

25 Nov 2023 1170

UPDATE Premiera filmului Miami Bici 2 la Constanța

20 Nov 2023 2192

O nouă societate de construcții, înființată în Culmea, județul Constanța

24 Sep 2023 1043

Farul Constanța efectuează selecții pentru echipele feminine de fotbal

13 Aug 2023 1189

Istoria Dobrogei - Bibliografie Scylax (sec. IV î. H) – „Călătorie pe mare de-a lungul țărmurilor locuite ale Europei, Asiei și Libiei”

01 Jul 2023 3276

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu, răspuns tranșant - „Candidatul PNL la alegerile locale de anul viitor va fi actualul primar" (VIDEO)

25 Mar 2023 2462

Constanța. Câte nave sunt avizate la sosire în porturile maritime românești pentru operare. Lista completă

21 Jan 2023 1352

O firmă din Năvodari va moderniza străzile din comuna Corbu, județul Constanța (DOCUMENTE)

15 Dec 2022 2354

Gloria Băneasa, aproape de victorie pe terenul Farului Constanța II (VIDEO)

30 Oct 2022 1926

Sezonul gripal a debutat! Câte persoane s-au vaccinat și câte cazuri au fost înregistrate

13 Oct 2022 1235

Tenis de masă Bianca Mei-Roșu și Elena Zaharia, pe podium la Top 10 Europa

03 Oct 2022 1488