Levent Dede, revocat din funcţia de director executiv al Comat Constanța SA!

 
  • Potrivit Confidas.ro, Comat Constanta SA a încheiat 553 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.143.202,87 lei.
  • Activitatea grupului de firme Comat Constanța este constituită în principal din aprovizionarea și desfacerea en-gros a meteriilor prime, materialelor de construcții și a produselor industriale către agenții economici din județul Constanța și județele îinvecinate.
 
Consiliul de administraţie al Comat Constanța SA a decis, cu unanimitate de voturi, revocarea lui Levent Dede din funcţia de director executiv. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4011 din data de 22 septembrie 2022.
 
Potrivit Registrului Comerțului, Comat are sediul social  în municipiul Constanţa, pe strada Interioară, nr. 3.
 
Acționatii sunt Nicolae Lascu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 44%, Luminiţa Adina Drăgan, cu 1.8%, Sergiu Constantin Ciurea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 43%, și o Listă Acţionari Persoane Fizice - cu o cota de participare la beneficii şi pierderi de aproape 10%.
 
Sergiu-Constantin Ciurea este președintele consiliului de administrație, Vasile Ivan figurează ca membru în consiliul de administrație iar Lascu Nicolae este administrator.
 
Compania (cu opt punct de lucru) se ocupă de comerţul cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice.
 
Potrivit Confidas.ro, Comat Constanța SA a încheiat 553 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.143.202,87 lei.
Pentru anul trecut, cu trei angajați, Comat Constanța SA adeclarat o cifră de afaceri de 168.336 lei, cheltuieli de 910.906 de lei și o pierdere de 556.974 de lei.
 
Nicolae Lascu  mai apare în Twyn Flames SRL, dar și în Ferma la Scoica SRL, aflată în dizolvare, întrerupere temporară de activitate, iar în trecut a figurat în Lascoica-Events SRL, în prezent radiată.
 

Ciurea Sergiu-Constantin apare în Pipes System SRL dar și în Comat Service SA.
 
Istoric Comat

 
Potrivit comatconstanta.ro, activitatea grupului de firme Comat Constanța este constituită în principal din aprovizionarea și desfacerea en-gros a meteriilor prime, materialelor de construcții și a produselor industriale către agenții economici din județul Constanța și județele îinvecinate.
 
Pe langa acestea, grupul Comat oferă servicii de depozitare, manipulare, încărcări-descărcări, transport, arhivare documente, închirieri spații comerciale și, mai nou, activități de service auto.
 
Între anii 1949-1973 societatea a funcționat succesiv sub denumirile de ORAD (Oficiul Regional de Aprovizionare și Desfacere) și ITA (Intreprinderea Teritorială de Aprovizionare).
 
În anul 1973 a fost înființată Baza Județeană de Aprovizionare Tehnico-Materială (BJATM), denumire sub care a funcționat până în anul 1990, cand s-a înființat IEGAD (Intreprinderea en-gross de aprovizionare și desfacere).
 
SC Comat Constanța SA s-a înființat în conformitate cu prevederile Legii 31/1990 fiind privatizată integral prin metoda MEBO, iar acțiunile fiind în totalitate cumparate de angajați.
 
„Având în vedere vechimea menționată în domeniul aprovizionării și desfacerii materialelor, societatea a încheiat contracte cu aproape toți marii producători interni, pentru desfacerea produselor fabricate, identificând în același timp și producatori externi în țările limitrofe.
 
Nu în ultimul rând trebuie menționată și apartenența societății Comat Constanța SA la Confederația Patronală CONPIROM, recunoscută azi drept cea mai cuprinzatoare și mai reprezentativă structură patronală din economia României și din afara relațiilor de muncă, având membrii din majoritatea ramurilor de producție industrială din economie. Astfel datorită reprezentativității sale, Confederația cuprinde 105 structuri diferite tripartite, de dialog social, de negocieri și de specialitate, la nivel european, național și județean“, conform sursei mai sus citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Certificat de Urbanism pentru firma Comat Constanța SA. Ce investiție se va realiza
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Comat Constanța SA, convocată în ședință

27 Mar 2024 433

Constanța Dizolvarea şi lichidarea societăţii Comat Service SA, pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor

01 Oct 2023 913

Certificat de Urbanism pentru firma Comat Constanța SA. Ce investiție se va realiza

25 Aug 2022 1567

Comat Constanța, tranzacții cu terenuri din Medgidia. De la cine cumpără, cui vinde

11 Aug 2022 2228

Decizii importante în compania Comat Constanţa!

04 Aug 2022 1478

Fum puternic pe strada Interioară din Constanța

11 Feb 2022 1524

Acționarii societății Comat Constanța SA, întruniți în adunarea generală ordinară. Ce decizii au luat

27 Jul 2021 1858

Ședință extraordinară a asociaților de la Comat Constanța SA. Ce s-a hotărât

16 Oct 2020 2165

Comat Constanţa SA vinde mai multe bunuri de la sediul din Constanţa şi Sucursala Medgidia

22 May 2020 2631

Firmele Comat Service SA şi Comat Arhivă SRL, dizolvate şi radiate

15 May 2020 1850

Sucursala Comat Medgidia se închide. Ce se mai află pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor societăţii de la malul mării

07 Mar 2020 1702

Nicolae Lascu, ales administrator al Comat Constanța SA

07 Oct 2019 2036

Focul de pe strada Interioară a afectat cinci hale! Garda de Mediu Constanţa, la locul incidentului. Cum a pornit totul (galerie foto)

22 Aug 2019 3388

UPDATE 3 Incendiu izbucnit la un depozit de pe strada Interioară. Intervin pompierii (galerie foto + video)

21 Aug 2019 10389

A fost ales noul Consiliu de Administraţie al societăţii Comat Constanţa

14 Aug 2019 2005