Actualitate

„Liber la fashion, sigur la cumpărături” City Park Mall Constanța a dat startul la shopping în siguranță

  • Sub conceptul „Liber la fashion, sigur la cumpărături”, City Park Mall a implementat toate măsurile de sănătate și distanțare socială și a dat startul unei experiențe de #shoppingînsiguranță.
Măsuri sporite de protecție, pentru o experiență de shopping în siguranță

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, City Park Mall a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial. Încă din luna martie, centrul comercial a investit în soluții avansate de protecție și a schimbat echipamentele și procedurile aferente rutinei de igienizare. Mai mult, în fiecare zi, este triplată frecvența operațiunilor de dezinfectare și curățenie din zonele în care se creează aglomerație.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea periodică, în mod natural a mall-ului, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

Recomandări pentru o experiență de shopping în siguranță:

În această perioadă, fiecare persoană este mai responsabilă atât pentru sănătatea sa, cât și a familiei și a celor din jur. Astfel, noul cod de conduită în incinta centrului comercial prevede următoarele măsuri:

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta centrului comercial;

Fiecare client trebuie să păstreze distanța de cel puțin 2 metri față de persoanele din jur, respectând marcajele speciale;

Fiecare vizitator este încurajat să își spele sau dezinfecteze mâinile cât mai des, folosind dispenserele cu dezinfectant amplasate în centrul comercial;

Fiecare persoană are responsabilitatea de a-și acoperi gura și nasul dacă strănută sau tușește;

Încurajăm folosirea cardului bancar pentru plata cumpărăturilor.

City Park Mall le mulțumește tuturor vizitatorilor care s-au bucurat și până acum de o experiență de shopping în siguranță și au dat dovadă de responsabilitate și grijă față de celelalte persoane respectând toate măsurile de siguranță și distanțare socială.

În ceea ce privește ofertele pregătite de magazinele din incinta mall-ului, majoritatea brandurilor au pentru această perioadă o serie de oferte speciale precum reduceri, promoții și cadouri pentru clienți. Cărturești, LEGO, HERVIS, Sport Vision, Douglas, Marionnaud, Gerovital, BIGOTTI, Levi’s, C&A, Calzedonia, adidas, Geox, Otter, Pandora, NISSA sau Stefanel sunt doar câteva dintre magazinele care își așteaptă clienții cu surprize și reduceri.

Toate ofertele se află și aici: https://city-park.ro/oferte/

Social Media: https://www.facebook.com/CityParkMall/ / https://www.instagram.com/cityparkconstanta/

Citește și: S-au deschis mallurile și centrele comerciale din Constanța. Cum este atmosfera la shopping (galerie foto+video)

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#SimteNisipul Cu cine a făcut un parteneriat Constanta ReStart în proiectul pentru plaje fără chiștoace

05 Aug 2020 752

Crucea Roșie Română, 144 de ani de activitate. „Crucea Roşie, nădejdea tuturor în timp de pace, ca şi în război, nu trebuie să piară“ (video)

04 Jul 2020 908

Accident grav în zona City Park Mall Constanța. Un autoturism a intrat în coliziune cu un scuter

21 Jun 2020 6350

S-au deschis mallurile și centrele comerciale din Constanța. Cum este atmosfera la shopping (galerie foto+video)

15 Jun 2020 14302

Constanța. Femeie găsită moartă în casă!

08 Jun 2020 3225

Alertă ISU Deblocare de ușă, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

07 Jun 2020 788

City Park Mall Constanța devine partener al proiectului „Banca de Alimente”, o inițiativă a Crucii Roșii Române

28 May 2020 553

Asociaţii Constanţa Shopping City SRL, firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie, au decis revocarea unui administrator

23 Apr 2020 903

DGAS Constanța Activitatea de colectare a hainelor este în continuare suspendată

13 Apr 2020 968

Anunţ RADET Constanţa privind finalizarea lucrărilor la o avarie

28 Mar 2020 10102

City Park Constanţa reduce programul de funcționare

13 Mar 2020 3456

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța Nu se mai primesc haine la containerele special amenajate

13 Mar 2020 796

Poveștile Dobrogei, relansate într-un cadru neconvențional

28 Feb 2020 827

Începe autorizarea comercianţilor de mărţişoare la Constanţa. Ce acte sunt necesare

17 Feb 2020 786

Panică la City Park Mall Constanța Un șofer a intrat cu mașina în alarma de incendiu. Persoane evacuate pe acoperiș (galerie foto + video)

04 Jan 2020 8519