Licitația pentru autobuzele electrice nu s-a încheiat. Primăria Constanța demarează amenajarea stațiilor de reîncărcare. Unde vor fi situate acestea?


Primăria Constanța pregătește o licitație privind serviciul de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie a instalaţiilor de utilizare-coloane electrice alimentare , punctelor de conexiune şi montare a staţiilor de reîncărcare aferente proiectului "Achiziţie de mijloace de transport public-autobuze electrice cu lungimea de 12 m.l." şi "Achiziţie de mijloace de transport public-autobuze electrice cu lungimea de 10 m.l."
Încă de anul trecut împreună cu alte orașe din țară, Primăria Constanța a inițiat achiziție directă pentru serviciului de informare aferent proiectelor „Achiziție mijloace de transport - autobuze electrice - 12 m, Alba Iulia, Buzău, Constanța, Ploiești”, respectiv „Achiziție mijloace de transport – autobuze electrice – 10 m, Alexandria, Brăila, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Slobozia”.
Locaţii vizate pentru amenajarea stațiilor de reîncărcare sunt strada Cişmelei cap linie RATC, strada Theodor Burada/Gării cap linie RATC şi strada Industrială garaj RATC. Autoritate contractanta: Municipiul Constanţa, b-dul Tomis nr.51.
La Constanța cele 20 de autobuze electrice de 12 metri care vor deservi liniile 43M, 100 și 100C. Potrivit directorului general al RATC , Bogdan Niță, aceste linii au fost alese în urma unui studiu realizat încă de acum un an și jumătate.
„Alegerile liniilor 43M, 100 și 100C au avut la bază și un considerent de ordin tehnic, legat de posibilitatea de amplasare a stațiilor de încărcare rapide, care vor fi amplasate, de pildă, la capele de linie de la Gară sau de la Cireșica. Vom avea de asemenea 41 de stații de încărcare lentă în baza RATC, unde autobuzele vor fi încărcate pe timp de noapte”, a precizat Bogdan Niță.
Pentru celelalte 21 de autobuze electrice de 10 m, care face obiectul unei alte achiziții a Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, RATC analizează viitoare rute. Sunt luate în acest moment în discuție, liniile 42, 3 și 5B, potrivit directorului Regiei de transport public în comun.
Obiect consultării este stabilirea unui cost estimativ pentru această achiziție. Dată limită de transmitere propuneri este 06.05.2020 Dată limită consultare este 08.05.2020. Consultarea se va desfășura în sistem electronic/e-mail, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a serviciului. Rezultatul consultării va fi publicat pe www.elicitație.ro.

Citește și:

Primăria Constan
ța inițiază achiziție directă. Proiectele de cumpărare a autobuzelor electrice bat pasul pe loc, dar toacă bani publici
 
Asocierea de firme a fost descalificată în etapa tehnică Licitaţia pentru autobuzele electrice care urmau să circule şi în Constanţa a fost anulată

MDRAP a lansat achiziţia publică Companii din Franţa, Turcia, Polonia şi Cehia se bat pentru autobuzele electrice care vor ajunge la Constanţa

 
Modificări. Proiectele privind achiziţia de autobuze electrice, din nou pe masa aleşilor locali constănţeni (documente)

Anul acesta, MDRAP organizează licitaţia Achiziţia autobuzelor electrice pentru municipiul Constanţa, din nou la mapa aleşilor locali! (document)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție, constănțeni! Parcarea de la Mega Image Tomis III va avea barieră

19 Oct 2021 535

Începe reabilitarea Teatrului de Stat Constanța. Au fost atribuite contractele de lucrări. Unde va fi relocată activitatea actorilor? (documente)

19 Oct 2021 428

„Conflict de interese administrativ“ Adela Stoian, de la Direcția Urbanism a Primăriei Constanța, la judecată cu ANI. Ce au decis judecătorii (document)

19 Oct 2021 404

Enel Energie va furniza gaze naturale Primăriei Valu lui Traian, județul Constanța. Ce valoare are contractul (document)

18 Oct 2021 518

Cine va amenaja noul parc din Valu lui Traian. Va fi dotat cu loc de joacă, zonă de agrement și parcare (document)

18 Oct 2021 1188

Ce se construiește Danic Alex 2002 SRL ridică un nou imobil, în Palazu Mare

18 Oct 2021 600

Un consilier USR îi cere city-manager-ului municipiului Constanța să părăsească Primăria. „Ovanesian s-a descalificat complet atunci când a afirmat că nu pricepe problemele vitale ale orașului”

18 Oct 2021 924

Teren lăsat prin testament Primăria Constanța, obligată să soluționeze o notificare de acum 20 de ani, a Academiei Române

18 Oct 2021 1194

Autorizație de construire pentru Parohia Sf. Mc. Epictet și Astion, din Constanța. Ce modificări vor fi făcute

16 Oct 2021 530

Ce se construiește Neo Mamaia SRL ridică mai multe imobile de 12 etaje, în Mamaia. Unde vor fi amplasate

16 Oct 2021 876

BYG GNS Development intenționează să ridice imobile în Palazu Mare, municipiul Constanța

15 Oct 2021 458

Compania Electrogrup SA bifează un megacontract cu primăria Constanța. Resistematizarea infrastructurii de transport pe Bulevardul 1 Mai -Șoseaua Mangaliei

15 Oct 2021 1627

După mai multe eșecuri, se organizează o nouă licitație pentru transformarea Casei Embiricos din Peninsulă în incubator de afaceri

15 Oct 2021 689

Primăria Constanța cumpără servicii de organizare pentru „Summitul Tinerilor, Ediția 2021”

15 Oct 2021 499

Curtea de Conturi, recurs în dosarul în care Primăria Siliștea contestă un control. Despre ce sumă este vorba la mijloc

14 Oct 2021 578