Licitaţia pentru reabilitare străzi şi echipare tehnico-edilitară, contestată Primăria Năvodari, obligată de CNSC să reevalueze oferta firmei Autoprima Serv

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a adoptat în luna februarie o decizie ca urmare a contestaţiei transmise de SC Autoprima Serv SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, reprezentată legal prin director general Balagiu Adrian, în calitate de lider al asocierii SC Autoprima SRL - SC River Trans SRL - SC Coproiect SRL.
 
Asocierea a contestat adresa FN postată în SEAP la data de 11.01.2019, reprezentând comunicarea rezultatului procedurii de atribuire „simplificată”, într-o singură etapă, online, fără etapă finală de licitaţie electronică, a contractului de achiziţie publică de lucrări având ca obiect „Proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie reabilitare străzi şi echipare tehnico-edilitară în zona staţiunii Năvodari, judeţul Constanţa, proiect finanţat din Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2”, cod CPV 45233120-6 (Rev.2), iniţiată de oraşul Năvodari, în calitate de autoritate contractantă, cu sediul în oraşul Năvodari, str. Dobrogei nr. 1, judeţul Constanţa, şi a solicitat anularea actului atacat, inclusiv a documentelor subsecvente sau determinante (procese-verbale, rapoarte tehnice etc.), obligarea autorităţii contractante la reevaluarea propunerii sale tehnice, cu luarea în considerare a menţiunilor din cuprinsul contestaţiei, precum şi obligarea autorităţii contractante la continuarea procedurii de atribuire prin stabilirea ofertei câştigătoare dintre ofertele declarate admisibile, în urma constatării conformităţii propunerii sale tehnice.
 
Pentru aceste motive, în baza legii şi a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis admiterea contestaţiei formulate de SC Autoprima Serv SRL, în calitate de lider al asocierii, în contradictoriu cu autoritatea contractantă oraşul Năvodari, anulând în parte procesul-verbal nr. 48287/29.11.2018 şi actele subsecvente acestuia, respectiv referirile la oferta depusă de asocierea SC Autoprima SRL - SC River Trans SRL - SC Coproiect SRL şi obligând autoritatea contractantă ca, în termen de 15 zile de la primirea prezentei decizii, să reevalueze oferta contestatoarei cu respectarea dispoziţiilor legale, a prevederilor documentaţiei de atribuire şi a celor reţinute în motivare. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare. 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

23 Apr 2024 184

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 257

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 445

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 448

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 566

Licitația pentru furnizarea și montarea sistemului de acostare cu geamanduri multiple în Portul Constanța, contestat la CNSC

08 Apr 2024 735

Decizii O licitație care viza suplimentarea stocului de echipamente utilizate în mentenanță la CNE Cernavodă, contestată la CNSC!

08 Apr 2024 433

Decizie CNSC O licitație organizată Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru furnizare de materiale sanitare a fost contestată!

07 Apr 2024 498

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 474

Decizie obligatorie Proiectarea și execuția sistemului video de monitorizare a traficului în comuna Amzacea din județul Constanţa, contestate la CNSC!

31 Mar 2024 949

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 632

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 558

Compania afaceristului Dragomir a contestat licitația pentru execuția străzilor Primăria Hârșova învinsă la Consiliul de Soluționare a Cotestațiilor!

29 Mar 2024 553

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

27 Mar 2024 423

Decizie CNSC Software Imagination & Vision SRL a contestat o licitație organizată de Portul Constanța!

27 Mar 2024 485