Licitaţie anulatăSpiri Com a pus beţe în roţile UMC (Document)

umc.jpgSocietatea bucureşteană Spiri Com SRL a contestat procedura de atribuire a contractului „Servicii de proiectare şi asistenţă tehnică pentru realizarea obiectivului Supraetajare Pavilion A - Baza Nautică" spus la licitaţie de Universitatea Maritimă Constanţa.

Contestaţia a fost admisă de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, care a decis anularea procedurii de atribuire. La licitaţia organizată de Universitatea Maritimă din Constanţa pe 22 august a.c. s-au prezentat trei ofertanţi. Este vorba despre societăţile Spiri Com SRL Bucureşti, Neo Structural Engineering SRL Bucureşti şi Euroton SRL Constanţa. Numai că, dintre toate, Spiri Com s-a dovedit a fi nemulţumită. Contactat telefonic, asociatul şi administratorul Nelu Spiridon ne-a îndrumat să discutăm cu juristul firmei. „Da, este vorba despre un OP (nr ordin de plată) care nu a fost admis. Dacă se va relua procedura bineînţeles că vom participa din nou", a explicat Bogdan Teodoru, reprezentantul SC Spiri Com SRL. Reluarea licitaţiei a fost confirmată şi de către rectorul Universităţii Maritime, Violeta Ciucur. Contractul legat de licitaţia contestată constă în executarea serviciilor de proiectare pentru reactualizarea studiului de fezabilitate, a studiului geotehnic şi a expertizei tehnice. Acesta mai presupune şi întocmirea documentaţiei faza PT+DE+CS şi a documentaţiei pentru avize, acorduri autorizaţii în vederea executării lucrărilor privind realizarea obiectivului supraetajare Pavilion A - Baza Nautică a UMC, situată pe lacul Siutghiol. De asemenea, contractul presupune şi asistenţa tehnică de specialitate din partea proiectantului pe durata procedurii de atribuire a contractului de execuţie lucrări, pe perioada de execuţie a obiectivului de investiţii, până la terminarea lucrărilor. Valoarea estimată a contractului este de 71.000 de lei. De organizarea şi buna desfăşurare a licitaţiei s-au îngrijit, potrivit anunţului de licitaţie: Violeta Vali Ciucur - rectorul UMC, Emil Oanţă - preşedintele Comisiei de evaluare, Elena Ghiţă, - Cristalina Stoian, Elena Maxim, Cecilia Bălănescu, Luiza Nica - membri din Comisia de evaluare, Florentina Ciocoi, Dan Vlăescu - membri de rezervă din Comisia de evaluare.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mihaela

27 Nov, 2014 13:09

Acesta firma SC SPIRICOM ALIAS ARHITECT CONSTRUCT SRL AR TREBUI ELIMINTA din orice licitatie pentru ca isi bate joc de munca de proiectare. Stiti care e stilul ei de functionare?? e acela de a expluata munca intelecutala la sub nivelul maturatorui de strada, cu program de functionare de peste opt ore plus ca nu exista sambata si duminca libere.

Articole asemanatoare

Horoscop Se conturează discuții și deplasări multe pentru unii nativi

05 Jun 2023 1092

Cum au evitat doi polițiști o tragedie. Au fost oamenii potriviți la locul potrivit

22 Mar 2023 1345

Patriarhul Daniel „Grija pentru bătrâni, pentru copii și pentru săraci arată gradul de civilizație și profunzimea trăirii creștine a unui popor“

02 Jan 2023 1595

Elevii din trupa de teatru francofon Amphithéâtre a Liceului Teoretic Ovidius, pe scena festivalului Amifran din Arad

22 Oct 2019 5204

Ce firmă se va ocupa de servicii de proiectare pentru modernizarea și extinderea Liceului Teoretic din Negru Vodă (document)

26 Jul 2019 1987

O societate din București se va ocupa de eficientizarea energetică a Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu (document)

04 May 2019 2451

Licitaţia pentru creşterea eficienţei energetice a Spitalului Orăşenesc Hârşova, contestată. Ce a decis CNSC?

27 Feb 2019 1678

O nouă etapă a fost parcursă pentru reabilitarea Sanatoriului Balnear din Mangalia (document)

10 Oct 2018 3838

Primăria Cobadin va moderniza şcoala din localitate. Iată ce firmă se va ocupa de proiectare! (document)

24 Aug 2018 3130

Şase copii creştinaţi la Cumpăna, de Sfântul Ştefan

27 Dec 2017 1763

Cine realizează expertizarea tehnică a clădirilor RAEDPP?

16 Sep 2017 2237

Spiri Com SRL se ocupă de realizarea documentațiilor pentru proiectul Centrului multifuncțional pentru persoane vârstnice de la Oltina (document)

29 Mar 2017 5533

Reompense pentru pompierii militari constănţeni

13 Sep 2015 1696

Filmul de miercuri „Death at a Funeral”, mâine, la Doors Club din Constanţa

22 Jul 2014 2041