Licitație de pictură la Parohia Plopu, județul Tulcea

  • Parohia Plopu din localitatea Plopul, comuna Murighiol, județul Tulcea, organizează licitație publică pentru pictura din nou a bisericii parohiale, anunț de atribuire ce poate fi consultat în secțiunea „Documente“.

Parohia Plopu din localitatea Plopul, comuna Murighiol, județul Tulcea organizează licitație publică pentru a picta din nou parohia.

Anunțul a fost publicat la data de 06.10. 2020.

Parohia Plopu din localitatea Plopul, comuna Murighiol, județul Tulcea, Protopopiatul Tulcea, Episcopia Tulcii, organizează licitație pen­tru pictura din nou a bisericii parohiale în supra­față aproximativă de 630 de metri pătrați.

Licitația va avea loc în data de 25 octombrie 2020, ora 12:00, la biserica din localitate și va lua în considerare prețul, calitatea lucrărilor, termenul de execuție și alte condiții care vor fi negociate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: Facebook/ Episcopia Tulcii


Citește și:

Pe rolul Tribunalului Constanţa Primăria Medgidia încearcă să recupereze banii acordaţi ilegal unei biserici. Despre ce sumă este vorba

„Cine cere mâncare este un om necăjit“ Povestea postării de pe Facebook prin care Biserica „Sf. Haralambie“ din Constanţa îi invită pe nevoiaşi la o masă caldă (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.