Licitaţie la Centrul de Studii şi Proiectare Construcţii Militare, pentru studiul de fezabilitate necesar reabilitării Cazarmei 3417 Constanţa

Ministerul Apărării - Centrul de Studii şi Proiectare Construcţii Militare scoate din conturi peste 150.000 de lei pentru studiul de fezabilitate necesar proiectul de investiţie „Lucrări de reabilitare infrastructură în cazarma 3417 Constanţa“.

În acest sens, va fi organizată o prodecură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Studiu de fezabilitate şi studii de specialitate pentru proiectul de investiţie «Lucrări de reabilitare infrastructură în cazarma 3417 Constanţa»", în valoare estimată de  150.103,56 lei.

Achizitia serviciului presupune: elaborarea documentaţiei tehnico-economice, faza Studiu de Fezabilitate, inclusiv Nota de prezentare conform Ordinului M.94 din 2017, pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea Consiliului tehnico-economic al Ministerului Apărării Naţionale; elaborarea documentaţiilor anexe la cererile de avize/acorduri solicitate prin certificatul de urbanism, susţinerea acestora în comisiile de specialitate ale emitentilor şi obţinerea, pe cheltuiala prestatorului, a avizelor/acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism;  elaborare studii geotehnice pe amplasamentul investiţiilor, verificate de verificator de proiecte atestat Af, conform prevederilor normativului NP 074-2014 privind documentaţiile geotehnice pentru constructii; elaborarea ridicării topografice în sistem STEREO 70;  elaborarea scenariului de securitate la incendiu;  elaborarea expertizelor tehnice pentru pavilioanele: A, C, E, F, F1, G, M, P1, P2, P3, P4.
 
Data limita de depunere a ofertelor -  23.04.2018 15:00. Ofertele vor fi evaluate pe data de 23.05.2018, ora 18:00. Garanţia de participare se constituie în cuantum de 1.500 lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante responsabilie de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Stanciu Andrei, Cosofret Constantin, Orzan Mariana, Eftimie Florin, Rus Robert Andrei, Josan Cristina, Petrache Daniel, Roman Anca, Nete Victorita Sanda, Pana Sorin Emanuel.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.