Actualitate

Licitație la CN APMC Se caută un evaluator pentru parcelele de teren din porturile Constanța, Tomis, Midia, Mangalia și Basarabi (document)

 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța va scoate din conturi circa 100.000 lei pentru contractul „Evaluarea parcelelor de teren domeniu public al statului, a platformelor și a altor active aflate în proprietatea CN APM SA Constanța, amplasate în porturile Constanța, Tomis, Midia, Mangalia și Basarabi, în vederea stabilirii prețului de închiriere“.
 
Ofertele pot fi depuse până pe data de 17.12.2018, ora15.00. Acestea vor fi deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Cuantumul garanției de participare este de 1.000 lei, iar cuantumul garanției de bună execuție este de 5% din valoarea fără TVA a contractului. Operatorul economic participant trebuie să facă dovada prestării, în cel mult ultimii 3 ani, de servicii similare cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de cel puțin 50.000 lei fără TVA la nivelul unui contract sau mai multor contracte de servicii finalizate sau aflate în curs de derulare.
 
În cadrul contractului ce va fi încheiat pe durata a 12 luni, prestatorul va elabora, la solicitarea scrisă a CN APM SA rapoarte de evaluare din care să rezulte prețul pentru închirierea parcelelor de teren domeniu public al statului sau teren domeniu public al statului și active (după caz), situate în Porturile Constanta, Tomis, Midia, Mangalia și Basarabi si concesionate CN APM.
 
Obiectul achiziției îl reprezintă evaluarea parcelelor de teren aparținând domeniului public al statului, a platformelor și a altor active aflate în proprietatea CNAPM SA Constanța, amplasate în Porturile Constanța, Tomis, Midia, Mangalia și Basarabi, în vederea stabilirii prețului de închiriere. Terenurile portuare aflate în proprietatea publică a statului și concesionate CN APM SA vor fi puse Ia dispoziția utilizatorilor prin contracte de închiriere conform OG 22/1999 modificată și completată și a regulamentului aprobat prin ordinul Ministrului Transporturilor. Terenurile portuare se închiriază în condițiile Iegii, libere de elemente constructive sau cu platforme și/sau alte active aflate în proprietatea CN APM SA Constanța, după caz. Închirierea terenurilor portuare menționate mai sus se face în baza unui contract prin care CN APM, în calitate de locator, transmite operatorului economic, în calitate de locatar, dreptul de folosință temporară a terenului sau a terenului și active (după caz), în schimbul unei chirii în condițiile Iegii. Conform Legii 235/2017, art. 31(1), „punerea la dispoziția utilizatorilor de către administratorii terenurilor portuare care aparțin domeniului public al statului se face prin contracte de subconcesiune sau închiriere, în condiţiile Iegii, cu scopul desfășurării în mod eficient a activităților portuare definite prin prezenta ordonanță“.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, responsabile de atribuirea licitaţiei, sunt: director general - Dan Nicolae Tivilichi; director general adjunct - Marian Tănase; director Direcţia Exploatare - Teodor Patrichi; director Direcţia Tehnică - Ion Tomescu; director economic - Daniela Șerban; director coordonator - Ciprian Hanganu; director Direcţia Comercială - Mădălin Alexandru Crăciun; şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov; şef Serviciu Juridic şi Contencios - Iulian Pepi Tănase; şef Sucursala Energetică Port Constanţa - Laszlo Eduard Kiss; şef Sucursala de Servicii Port Constanţa - Daniel Niculescu; şef Sucursala Nave Tehnice Port Constanţa - Emil Sorin Banias; inginer - Moldoveanu Antoniela; inginer - Bola Laura Valentina; şef Birou Control Financiar Preventiv - Adina Gamalan; Departament achiziţii publice - Anca Angelescu; Murgeanu Gabriela; Naftali Daniel-Adrian; Panait Traian, Petrașcu Elena; Popeanga Silvia.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CN APM Constanţa cumpără o autogunoieră compactoare (document)

12 Oct 2019 355

Revocarea lui Dan Nicolae Tivilichi din funcţia de administrator al CN APM Constanţa, publicată în Monitorul Oficial al României

09 Oct 2019 654

CN APM SA a atribuit un contract societăţii NS Copiers SRL (document)

08 Oct 2019 435

Infrastructura portuară, modernizată Lucrările de dragaj în Portul Constanța continuă (galerie foto)

07 Oct 2019 300

Undă verde pentru realizarea unei platforme pentru depozitare, amenajată în Portul Constanţa

27 Sep 2019 795

Două ordine privind hărţile strategice de zgomot din Portul Constanţa, publicate în Monitorul Oficial

20 Sep 2019 380

Angajaţii CN APM Constanţa, asiguraţi de Omniasig Vienna Insurance Group în caz de boală profesională, accident ori deces (document)

17 Sep 2019 667

Clădiri din subordinea CN APM Constanța, dotate cu instalații de detecție în caz de incendiu (document)

07 Sep 2019 535

Groupe Eurovest International, controlată de Violeta Ciucur, fost rector al UMC, contract adjudecat de la CN APM Constanța (document)

02 Sep 2019 907

Unique Promo SRL-D din Bucureşti va furniza materiale promoţionale către CN APM Constanţa (document)

31 Aug 2019 754

CN APM Constanţa cumpără consumabile pentru imprimante şi faxuri. Ce sumă a cheltuit (document)

30 Aug 2019 472

O firmă din Franţa a bătut palma cu CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Iată ce servicii va presta! (document)

21 Aug 2019 954

Se extind danele maritime din zonele de nord și sud ale Portului Constanța

19 Aug 2019 835

Ansamblu tehnologic, realizat de Socep SA în incinta Port Constanţa Nord

13 Aug 2019 726

Administratorii CN APM SA Constanţa vor fi revocaţi. Şedinţă a Consiliului de Administraţie la Ministerul Transporturilor

13 Aug 2019 1536