Licitaţie la Fisc pentru o clădire şi un teren intravilan, situate în Medgidia

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Medgidia, anunţă organizarea, pe data de 12 mai, ora 10.00, a unei licitaţii în care urmează să fie valorificate bunurile care aparţin societăţii debitoare Aldi Serv SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Adamclisi.
 
Procedura publică va avea loc la sediul Fiscului din municipiul Medgidia, strada Decebal nr. 37. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona o clădire în suprafaţă de 139 mp şi un teren intravilan de 274 mp, situate în localitatea Medgidia. Preţul de evaluare al imobilului „locuinţă + anexe şi teren aferent“ este de 119.453 de lei (exclusiv TVA). Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt rugaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilita pentru vânzare. De asemenea, cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire al procedurii.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Aldi Serv SRL a fost înregistrată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Adamclisi, strada Decebal. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Adrian Mitaru, născut pe 23.06.1972, în Constanţa. Activitatea principală a societăţii se referă la „fabricarea de uşi şi ferestre din metal“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.