Licitaţie la Fiscul din Constanţa Garanţii societăţii Zenith Zone Protection SRL rămân fără un apartament

 

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, anunţă valorificarea unui bun imobil situat în oraşul Murfatlar.
 
Licitaţia va avea loc pe data de 20 aprilie, ora 13.00, la sediul Fiscului din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona un bun imobil care aparţine lui Ion Moşor şi Lucicăi Moşor, în calitate de garanţi ai debitorului Zenith Zone Protection SRL. Este vorba despre un  apartament situat în oraşul Murfatlar, strada Mihail Kogălniceanu, compus din patru camere şi dependinţe, cu o suprafaţă utilă de 70,56 mp şi un balcon în suprafaţă de 3,56 mp, având număr cadastral 27/3, înscris în Cartea Funciară nr. 503, precum şi dreptul de proprietate asupra terenului aferent, în suprafaţă indiviză de 20 mp.
 
Acesta este grevat de următoarele sarcini: creditorul Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin contractul de ipotecă imobiliară nr. 2573/16.12.2014, încheiere de rectificare nr. 113/16.12.2014. Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri trebuie să aducă acest lucru la cunoştinţa organului de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Despre Zenith Zone Protection SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma Zenith Zone Protection SRL a fost înfiinţată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Ferdinand nr. 50. Capitalul social subscris este de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt Ion Moşor, care deţine 49% din capitalul social, şi Lucica Moşor, care deţine 51% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „fabricarea altor produse manufacturiere“, este Lucica Moşor. Numele lui Ion Moşor mai apare în Silver Star Strong SRL.
 
În anul 2014, societatea, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 675.466 de lei şi un profit net de 57.655 de lei net.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.