Actualitate

Licitaţie la RAEDPP Constanţa pentru reparaţii la Gravity Park

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa anunţă organizarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii la acoperişul corpului administrativ - Gravity Park“, în valoare estimată de 2.627 de lei.
 
Contractul constă în executarea lucrărilor de reparaţii ale rosturilor de dilataţie de pe acoperişul terasă a spaţiului comercial nr. 1 de la corpul administrativ al Gravity Park din parcul Tăbăcărie. Lucrările vor fi executate pe baza unei note de comandă. Termenul de finalizare a lucrărilor - maximum cinci zile de la semnarea contractului. Plata va fi executata în lei prin ordin de plată, în maximum 30 de zile de la înregistrarea facturii la sediul RAEDPP.
 
Oferta va fi depusă fizic la sediul RAEDPP Constanţa până la data de 15.12.2017. Ofertantul declarat câştigător va publica la solicitarea autorităţii contractante un catalog în SEAP. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut care respectă cerinţele din anunţul publicitar şi cantitatea de produse din ante-măsuratoare. Va fi ofertată valoarea totală a lucrării. Termenul-limită de primire a ofertelor este 15.12.2017.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum poți să deschizi o afacere Spații de închiriat în piețele agroalimentare din Constanța. Detalii

23 Nov 2018 497

Vor fi demontate umbreluțele de la bănci și dezafectate cișmelele din parcul Tăbăcărie și Gravity Park (document)

25 Oct 2018 715

Lucrări de reparaţii în locuinţele din cartierul Henri Coandă. Câţi bani urmează să plătească RAEDPP (document)

18 Sep 2018 3211

Gravity Park Constanţa intră în renovare capitală! Ce investiţie va face RAEDPP Constanţa (document)

03 Sep 2018 793