Actualitate

Licitație pentru igienizarea terenului și toaletarea copacilor din incinta ”Spitalului de Oase” din Eforie. Spațiul verde, inclus în fondul forestier

  • Consiliul Judeţean Constanţa achiziționează servicii de tăiere și depozitare material lemnos rezultat din tăieri de conservare
  • Materialul lemnos va fi extras de pe terenul aparținând Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, Eforie Sud
  • După igienizare și toaletare, terenul aferent spitalului va fi inclus în fondul forestier

Consiliul Judeţean Constanţa achiziționează servicii de tăiere și depozitare material lemnos rezultat din tăieri de conservare conform actului de punere în valoare (APV) emis de Ocolul Silvic Murfatlar într-un volum de 83 m3. Materialul lemnos va fi extras de pe terenul aparținând domeniului public al județului Constanța situat în Eforie Sud, str. Republicii nr.7, în incinta Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, cu o suprafață cadastrală de 108.685 mp.
Valoare estimată a achiziției este de 8.300 lei fără TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 19.06.2020, ora 12.00 la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51.
În ultima ședință a Consiliului Județean, a fost aprobat un proiect referitor la încetarea dreptului de administrare a unui teren cu o suprafață de 108.685 mp, situat în Eforie Sud, de către Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Andrei” Constanța, cu scopul de igienizare a terenului și toaletare a copacilor.
Urmare a unui amendament formulat de consilierii PNL, s-a aprobat includerea terenului aferent spitalului în fondul forestier, amendament prin care aleșii liberali consideră că au prevenit un posibil pericol de înstrăinare a acestui teren.


Citește și:

Spațiul verde din incinta ”Spitalului de Oase” din Eforie va fi inclus și protejat în fondul forestier

Cine demolează clădirile fostului spital de ortopedie din Eforie Sud

Proiectul unităţii medicale oncologice de la Eforie Sud, încremenit. Consultarea publică organizată de CJC, fără rezultat!

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În urma solicitărilor constănțenilor Continuă toaletarea copacilor, în mai multe zone din oraș

28 Jan 2020 992