Actualitate

Licitaţie pentru lucrări de pavare şi asfaltare în curtea ISU „Dobrogea“

Consiliul Judeţean Constanţa organizează achiziţie publică pentru „Lucrări de pavare şi de asfaltare pentru ISU «Dobrogea»“. Lucrările vor fi executate în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ al judeţului Constanţa de pe strada Mircea cel Bătrân.
Durata contractului este de 20 de zile calendaristice de la data prevăzută în cuprinsul ordinului de începere. Termenul de execuţie este de 14 zile calendaristice. Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 5% din valoarea fără TVA a contractului, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică, conform prevederilor art. 39 şi art. 40 din HG nr. 395/2016.
 
La achiziţie pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent daca sunt sau nu înregistraţi în SEAP. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 3.09.2018, ora 12.00. Ofertele vor fi depuse la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În ce constă meniul studenţilor de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ (document)

11 Oct 2017 1021

De unde au fost achiziţionate rechizitele de peste un milion de lei pentru preşcolarii şi şcolarii din municipiul Constanţa

07 Oct 2017 1665