Actualitate

Liliana-Rodica Sîrbu, fost decan al Universităţii Ovidius, s-a retras din Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL. Cui a cesionat părţile sociale

Liliana-Rodica Sîrbu şi Elena Rădoi, în calitate de asociaţi ai Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL, de comun acord, au decis retragerea din calitatea de asociat a Lilianei-Rodica Sîrbu şi ceiunea la valoarea nominală a 20 părţi sociale, în valoare de 200 lei, reprezentând 80% din capitalul social, către Rădoi Elena.
 
După cesiune, structura capitalului social de 250 lei, respectiv 25 de părţi sociale a 10 lei/parte socială, este următorul: Rădoi Elena - asociat unic - 25 părţi sociale, adică 250 lei, reprezentând 100% din capitalul social.
 
Preţul cesiunii, respectiv suma de 200 lei, a fost achitată de catre cesionarul Rădoi Elena cedentului Sîrbu Liliana-Rodica. Prezenta decizie a fost luată pe data de  10.07.2018 şi publicată, ulterior, în Monitorul Oficial al României.
 
Reamintim că Liliana-Rodica Sîrbu a fost decan al Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa, iar în anul 2014 a fost demisă de rectorul instituţiei, din cauza unor nereguli descoperite în raportul Corpului de Control al Ministerului Educaţiei.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL, firmă controlată de un fost decan de la Universitatea „Ovidius“, are un asociat nou

03 Aug 2018 520