LIVE Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, vizită la Cazinoul din Constanța

  • Ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, efectuează o vizită astăzi, la Cazinoul din Constanța.

După vizită, ministrul va da declarații membrilor presei, împreună cu primarul municipiului, Vergil Chițac, urmând să se deplaseze și la Sala Polivalentă Constanța, din zona "Badea Cârțan".

Oficialul este întâmpinat de inginerul Petre Badea, directorul Aedificia Carpaţi, antreprenorul lucrărilor de reabilitare şi consolidare.

Totodată, în cadrul vizitei participă și prefectul Silviu Coşa, preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, dar şi alţi reprezentanţi ai constructorilor şi autorităţilor publice locale şi centrale.

Ministrul a precizat că şi Sinagoga din Constanţa este un proiect important pentru administraţia actuală, adăugând că se fac demersuri şi în sensul reabilitării acesteia.

„Constanţa este unul dintre primele judeţe în care am venit", a mai spus ministrul.

„Categoric, vom avea finanţare pentru toate cele opt investiţii majore pe care le vizăm momentan pentru Constanţa, Cazinoul şi Sala Polivalentă aflându-se printre acestea", a declarat Cseke Attila.

Pe parcursul vizitei, ministrul Cseke Attila a primit lămuriri cu privire la stadiul lucrărilor de la ing. Petre Badea, directorul Aedificia Carpaţi, dar şi de la ing. Marius Stan, managerul de proiect al Cazinoului.

Ing. Petre Badea, directorul general Aedificia Carpaţi, a vorbit despre cât de afectată s-a dovedit a fi, pe parcursul desfăşurării lucrărilor, structura de rezisenţă a Cazinoului.

"La un cutremur mai mare de 7 grade, exista risc de prăbuşire pe anumite zone, mai ales partea dinspre mare era foarte afectată", a declarat Petre Badea.


De asemenea, directorul general a precizat că gradul de afectare nu se putea şti cu certitudine la momentul întocmirii documentaţiei iniţiale.

Nu în ultimul rând, ing. Petre Badea a precizat că se lucrează intens, pentru a se putea respecta termenul iniţial de predare a lucrării.
UPDATE: După vizita la Cazino, ministrul Cseke Attila este aşteptat la şantierul de la Sala Polivalentă.

Termenul pentru finalizarea lucrărilor la Sala Polivalentă este 27 iulie 2022. Reprezentanţii constructorilor au dat asigurări că va fi respectat.

Ministrul Cseke Attila a precizat că va mai efectua vizite la Sala Polivalentă, pentru a se asigura de bunul mers al lucrărilor.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Demnitari la Cazinoul din Constanța Ministrul Cseke Attila - „Avem toată speranța că anul viitor Cazinoul din Constanța va fi redat publicului“

30 Jan 2021 1253

Senatorul Vergil Chițac – „Singurul obiectiv pe care îl avem este acela de a detrona PSD de la butoanele primăriei“

24 Jul 2020 2868

Cele două vești bune primite de Cazinoul din Constanța, la 117 ani de la semnarea actului său de naștere (galerie foto)

24 Jul 2020 1684

Premierul Ludovic Orban vine mâine în Constanța

22 Jul 2020 1546

Constanţa de odinioară „Constanţa se silea a primi cu demnitate pe toţi aceia care-i vor face onoarea de a o vizita“ (galerie foto)

14 Mar 2017 6440

Ponta lipseşte. Dragnea, Tăriceanu şi Mazăre, vizită electorală pe faleza de la Cazino

13 Nov 2014 1864

Expoziție de mașini de epocă în Mamaia

03 Jun 2014 3526

Programul oficial al primarului Mazăre şi al premierului Ponta de 1 Mai, la Constanţa

30 Apr 2014 2382

Ministrul Turismului şi-a amânat conferinţa. Merge în vizită de lucru în Mamaia

29 Apr 2014 1402

Ministrul Turismului a ajuns la Cazino

23 Mar 2012 960

Palaz lasă constănţenii în Cazino

15 Oct 2011 3025

AIESEC Constanta organizeaza „Targ de Tari"

11 Aug 2011 1125