LIVE. Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă “Suntem încă într-o criză sanitară, dar am convingerea că împreună o vom depăși”

  • În aceste momente, Ioana Mihăilă susține o conferință de presă, ca nou ministru al Sănătății.
Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a depus jurământul de învestire, miercuri, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

“Multe proiecte au început deja în mandatul lui Vlad Voiculescu. Eu le voi continua. Voi accelera prezentarea din oficiu a tuturor datelor publice relevante. Este o datorie față de cetățeni”, a spus Ioana Mihăilă.

“Mandatul meu se va concentra pe atragerea și utilizarea de fonduri europene. Am prevăzut investiții în asistența prespitalicească”, a mai precizat .

“Avem nevoie de oameni bine pregătiți în funcții de conducere. Voi încuraja toate elementele de reformă”, a afirmat Ioana Mihăilă.

“Suntem încă într-o criză sanitară, dar am convingerea că împreună o vom depăși”, a mai spus ministrul Sănătății.

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 21 aprilie 2021, o alocuțiune în ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură a ministrului Sănătății.

Vă prezentăm în continuare transcrierea alocuțiunii:

Onorați musafiri,

Doamnă ministru,


Preluați astăzi un minister foarte complicat, Ministerul Sănătății, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes!

Vă doresc să vă integrați în echipa guvernamentală și cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în Coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă tuturor speranțe că lucrurile, de acum înainte, vor merge și mai bine. Și, în acest sens, doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și, în acest caz special, să o sprijiniți pe noua colegă, doamna ministru Mihăilă, fiindcă va avea enorm de multe probleme de rezolvat. Iar Coaliției de guvernare îi doresc mult succes și să terminăm, cu rezultate notabil de bune, această etapă nefericită, pandemică.


Sper foarte mult ca, printr-o campanie de vaccinare de succes, să reușim până în vară să ieșim din pandemie., a transmis președintele.

Vă mulțumesc tuturor și vă doresc o seară bună și multă sănătate!



Sursa foto-video: Facebook Alianța USR-Plus

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ioana Mihăilă, urmărită penal în dosarul vaccinurilor anti-Covid 19. Oficial de la DNA despre acuzațiile aduse fostului ministru

08 Dec 2023 764

Fostul ministru, Ioana Mihăilă la DNA „Mi s-a comunicat calitatea de suspect pentru contractul de vaccinuri Pfizer semnat în mai 2021“

08 Dec 2023 685

Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă, la DNA în dosarul vaccinurilor anti-Covid 19

08 Dec 2023 758

Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă a demisionat din funcţia de membru al Biroului Naţional REPER.

27 Nov 2023 857

Cererile de urmărire penală a lui Vlad Voiculescu şi Ioanei Mihăilă, transmise de președintele Iohannis ministrului Justiției

27 Nov 2023 673

Fostul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă „Deşi avem recomandarea EMA, deşi sunt semnate contractele cu unul dintre furnizori, livrarea vaccinului pentru copii este întârziată“

12 Jan 2022 1345

Ioana Mihăilă „Medicii sunt eroii acestui război cu un virus perfid. De ce nu-ţi pasă de ei, Florin Cîţu?”

18 Nov 2021 1387

Premierul Florin Cîțu, dezamăgit de Ioana Mihăilă „A lăsat Ministerul Sănătății fără conducere în plină pandemie” (video)

08 Sep 2021 1686

Ioana Mihăilă. „Eu nu am niciun orgoliu politic” (video)

07 Sep 2021 1405

LIVE. Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă „Am cerut suplimentarea pentru medicii de familie, pentru centrele de vaccinare din alte locații“

04 Sep 2021 2207

Constanța. Niciun copil infectat cu COVID-19 internat în secțiile de Terapie Intensivă

01 Sep 2021 1367

Ioana Mihăilă, despre certificatele false de vaccinare

28 Aug 2021 2873

Ministrul Sănătăţii „Facem tot efortul ca şcolile să pună la dispoziţie, măcar pentru cazuri selectate, măşti gratuite”

28 Aug 2021 1816

Ioana Mihăilă „Statul nu ar trebui să acopere costurile testării persoanelor care au libertatea de a alege să se vaccineze gratuit”

28 Aug 2021 1878

Ministrul Sănătății. „Dacă va fi nevoie să instituim restricţii de circulaţie, ele nu vor viza persoanele vaccinate”

28 Aug 2021 2191