LIVE TEXT.„În curând, din nou acasă!” pe stadionul „Gheorghe Hagi” Eveniment cu și despre fotbal pe arena din Constanța, înainte de demolare (GALERIE FOTO+VIDEO)


Astăzi, 1 iunie, de la ora 13:00, pe stadionul „Gheorghe Hagi” situat pe strada Primăverii nr. 2, Constanța are loc evenimentul „În curând, din nou Acasă!”, un eveniment cu și despre fotbal. 

Primăria Constanța a transmis într-un comunicat de presă următoarele:

„Vor fi surprize, concursuri, premii, mascote, muzică bună asigurată de 3 Sud Est, Discoteka și Guess Who.

Așa cum în fotbalul adevărat se pune mult suflet și fiecare secundă contează, la fel și pe 1 Iunie, la evenimentul organizat de Primăria Constanța și Farul Constanța, fiecare moment petrecut pe stadion va fi unul de suflet, plin de emoție.

Să nu uităm că fotbalul ne unește, ne aduce pe toți împreună și „Farul suntem toți!”.


Potrivit municipalității, pentru buna desfășurare a evenimentului, accesul se va face doar prin spatele stadionului, de pe strada Ion Pictor Andreescu, iar intrarea este liberă. 

După această manifestare, vor începe lucrările de demolare ale stadionului, urmând ca pe locul lui să se construiască o arenă nouă, modernă. 

Suporterii vor putea pleca cu amintiri de pe vechea arenă, potrivit unui proiect anunțat de consilierul local Ateș Casimceali. 

„Prima vizită la stadion e poate una dintre cele mai frumoase amintiri din viața unui copil.
Conexiunea cu echipa fanion se axează în principal pe relația tată - fiu și îmi amintesc cu plăcere cum, coboram pe str. Primăverii la meciuri cu tatăl meu, vecinii și părinții lor, iar la ora respectivă pe toți ne unea un singur scop, victoria echipei Farul Constanța.

Am urmărit constant subiectul construirii unui nou stadion în Constanța motiv pentru care am propus organizarea unui eveniment prin care să marcăm acest moment deosebit pentru sportul rege.


Ideea mea a fost acceptată de Primarul Vergil Chițac și îmbrățișată de viceprimarul Ionuț Rusu, așadar în maxim o lună vom avea parte de un spectacol amplu înainte de demolarea stadionului.

Precum și la alte echipe unde a avut loc acest proces, suporterii vor putea pleca acasă cu scaune de pe stadion, bucăți de gazon, poze cu foști sau actuali jucători.


Poate pot părea subiectiv, dar am curajul să spun că Dobrogea a dat cele mai mari nume în sportul românesc motiv pentru care suporterii trebuie să susțină în număr cât mai mare echipa FC Farul Constanța, care va fi prezentă la eveniment atât cu legendele clubului, dar și cu tânăra, performanta și ambițioasa echipă din acest sezon.

Am schițat cu viceprimarul Ionuț Rusu un număr considerabil de surprize, care vor transforma spectacolul într-o zi memorabilă pentru toți iubitorii sportului”, este mesajul de pe Facebook al lui Ateș Casimceali.

UPDATE: Ora 13.00

Oamenii încep să între pe stadion. Se strâng pe gazon în fața scenei. 

Se cântă „Mulți ani trăiască!“ 

Prezentatorii evenimentului, Veve și Coțofană spun că mai târziu vor veni fotbaliștii farului. 

Au loc jocuri la care participă copiii. 


Citește și:
„În curând, din nou Acasă!”. Constănțenii își dau întâlnire pe stadionul Farul


„O zi memorabilă“ Eveniment special pentru fanii Farului Constanța înainte de demolarea stadionului „Gheorghe Hagi“ 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 251

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 952

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 595

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 402

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2829

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1686

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 638

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1322

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 797

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 905

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 773

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1477

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1138

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 966

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 683