LIVE VIDEO și TEXT Eveniment gastronomic de amploare desfășurat în stațiunea Olimp. Ce surprize sunt pregătite (GALERIE FOTO+VIDEO)

Eveniment gastro OlimpEvenimentul gastronomic din România - CARNEXPO Grill are loc în perioada 5-6 mai 2022, la Phoenicia Blue View Resort din Olimp.

La Carnexpo Grill participă Silviu-Iulian COȘA, Prefectul judetului Constanța, Aurel SIMION, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și autorități centrale și locale, Dr. Alexandru Nicolae BOCIU, Președinte ANSVSA, Mohammad MURAD, Președintele Phoenicia Grup și gazda evenimentului CARNEXPO Grill, Roberto TORTORA, Președinte RESTO Constanța și Corina MARTIN, Președinte de onoare RESTO Constanța.

„Evenimentul se bucură de prezența celor mai mari companii și specialiști din sectorul de carne și preparate din carne, producători de alimente și băuturi, distribuitori și furnizori, reprezentanți HORECA și retail din țară și din străinătate, producători de băuturi (vin, bere, sucuri, apă minerală, tărie, șampanie), buyeri de top din sectorul de Retail, importatori, exporatori și distribuitori reprezentativi din domeniul HORECA, reprezentanți de vârf din ambasade dar și Chefi recunoscuți unanim de Industrie, ce reprezintă cu mândrie sectorul HoReCa“ – au precizat organizatorii.

Eveniment gastronomic în stațiunea OlimpDupă edițiile de succes organizate la Theodora Golf Club Alba Iulia în România și Castel MIMI în Republica Moldova, la care au participat peste 2000 de specialiști din țară și străinătate, organizăm o nouă Ediție de top CARNEXPO Grill, ce va avea loc pe litoralul Mării Negre.

„CARNEXPO Grill este un eveniment business to business care oferă posibilitatea invitaților specialiști din HORECA și retail să se conecteze cu furnizori de echipamente și produse de calitate, într-un format nou de eveniment care facilitează acea parte extrem de importantă a întâlnirilor profesionale între specialiștii din industria alimentară, HoReCa și retail - și anume socializarea la un grătar și un pahar de vin în aer liber, într-o locație de top“ –au mai precizat organizatorii.
Misiune: promovarea produselor locale și a brandurilor de calitate românesti.

Eveniment gastro în stațiunea OlimpRepere eveniment CARNEXPO Grill 2022:
- peste 80 de standuri expoziționale pentru carne și preparate din carne, bere, vinuri, condimente, uleiuri, salate, lactate, sweet & snack, înghețată, sucuri, și echipamente și utilaje tehnologice
- peste 3000 de specialiști invitați din industria alimentară, a băuturilor, horeca și retail
- peste 15 000 mp suprafață de expunere
- 8 zone dedicate: Meat Expo Area / Wine Area / Horeca Area / Tech Area / Sweats & Snacks / Business Lounge / Gastro Area / Beach Lounge /
- degustări și prezentări de produse alimentare: carne și preparate, salate, sweets & snacks, băuturi alcoolice, răcoritoare, energizante, vinuri exclusiviste, bere artizanală, sucuri naturale, înghetață
- concursuri și show-uri culinare de excepție realizate de cei mai buni chefi bucătari din România pentru dezvoltarea gastronomiei locale
- demonstrații ale chefilor brutari și patiseri
- show-uri măcelărești, demonstrații de tranșare și cooking grill
- lansarea Sezonului de Grătar, degustări de produse și preparate destinate a fi gătite pe grill
- test drive electrizant marca AUDI
- Conferințe, prezentări, discuții și dezbateri libere pentru promovarea sectorului agroalimentar și a produselor locale românești cu cei mai importanți jucători de pe piață din segmentul horeca și retail.

Eveniment gastronomic, OlimpUPDATE: 1

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa a vorbit despre evenimentele desfășurate pe litoral. 

„Anul trecut, la sfârșitul lunii septembrie când un eveniment muzical a ajutat la prelungirea sezonului estival. Anul acesta, ziua de 1 mai, în loc să fie o simplă zi de duminică., banală, mulțumită unor oameni la fel de inimoși ca și voi s-a transformat într-un debut de succes a sezonului estival. Astăzi, dumneavostră faceți încă un pas în această direcție. Nu pot decât să vă felicit, să vă admir și să vă spun că sunt mândru că sunt aici. Vă doresc succes și sper că în continuare turismul românesc, de litoral se va dezvolta pe atâtea paliere încât foarte mulți oameni să vină aici, nu doar din România ci și din străinătate. Mult succes“ - a precizat prefectul județului Constanța, Silviu Coșa. 

„Am intrat într-o atmosferă estivală. Știu ce înseamnă chef măcelar și vă felicit. Industria alimentară reprezintă un angajator important al economiei românești. Un procent considerabil la PIB-ul României“ - a precizat Aurel SIMION, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și autorități centrale și locale.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prefectul Județului Constanța, despre eveninimentele la care a participat săptămâna aceasta. „Îmi place să văd mereu punți de legătură între oameni, dar și între situații“

07 May 2022 1440