Lotul 7 al licitației de delegare a transportului de călători în județul Constanța a fost contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?





Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 1761/C8/1952 la contestația nr. 462/08.08.2022, înregistrată de CDI Transport Intern și Internațional SRL, cu sediul în București, reprezentată legal prin Zaharia Ion - administrator, împotriva adresei de comunicare a rezultatului procedurii vizând lotul 7, a raportului procedurii și a actelor subsecvente acestora, elaborate de Consiliul Județean Constanța în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect „Delegarea Serviciului Public de Transport Persoane prin Curse Regulate în județul Constanța”.

CDI Transport Intern și Internațional SRL a solicitat Consiliului anularea actelor administrative contestate și obligarea autorității contractante la reluarea procedurii, cu reevaluarea ofertei companiei, de la etapa evaluării propunerilor tehnice și la stabilirea ofertei câștigătoare prin aplicarea criteriilor de atribuire ofertelor acceptabile și conforme.

Prin cererea de intervenție înregistrată la Consiliu cu nr.41258/19.08.2022, JTA Trans Group SRL, în calitate de lider al asocierii JTA Trans Group SRL – Grup Media Sud Călători SA, cu sediul în Năvodari, reprezentată legal de Tucan Andrada – Jeanine și convențional prin avocat Muhscina Silvia-Margareta a solicitat respingerea ca neîntemeiată a contestației CDI Transport Intern și Internațional SRL și menținerea raportului procedurii – Lot 7 nr. 32602/28.07.2022 și a actelor subsecvente acestuia.

Contestația va fi soluționată împreună cu cererea de intervenție,având în vedere dispozițiile art. 17 alin. (3) din Legea nr. 101/2016,precum și prevederile art. 61 și următoarele din Codul de procedură
civilă.

Pentru aceste motive,în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a respins ca rămasă fără obiect cererea de intervenție formulată de JTA Trans Group SRL.

Respinge, ca inadmisibilă, pentru neconstituirea cauțiunii, contestația CDI Transport Intern și Internațional SRL, formulată în contradictoriu cu Consiliul Județean Constanța.


Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Ei sunt greii care își dispută traseele de transport de persoane în județul Constanța pentru următorii 7 ani și peste 120 milioane de euro!

Una dintre firmele care participă la atribuirea contractului pentru serviciul public de transport județean a dat în judecată Consiliul Județean Constanța

Descinderi ale DNA la ARR. Procedura merge mai departe. Ce spune Agenția Națională pentru Achiziții Publice despre licitația derulată de CJC pentru traseele județene?

Societatea Marcon Star controlată de familia Butnaru, descalificată de Comisia de atribuire a serviciilor de transport de persoane în județul Constanța. Procedura pentru lotul III va fi reluată

Lotul 3 din contractul de transport persoane scos la licitație de Consiliul Județean Constanța, atacat la CNSC
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

23 Apr 2024 272

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 289

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 449

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 451

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 571

Licitația pentru furnizarea și montarea sistemului de acostare cu geamanduri multiple în Portul Constanța, contestat la CNSC

08 Apr 2024 737

Decizii O licitație care viza suplimentarea stocului de echipamente utilizate în mentenanță la CNE Cernavodă, contestată la CNSC!

08 Apr 2024 441

Decizie CNSC O licitație organizată Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru furnizare de materiale sanitare a fost contestată!

07 Apr 2024 501

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 485

Decizie obligatorie Proiectarea și execuția sistemului video de monitorizare a traficului în comuna Amzacea din județul Constanţa, contestate la CNSC!

31 Mar 2024 952

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 634

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 560

Compania afaceristului Dragomir a contestat licitația pentru execuția străzilor Primăria Hârșova învinsă la Consiliul de Soluționare a Cotestațiilor!

29 Mar 2024 557

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

27 Mar 2024 425

Decizie CNSC Software Imagination & Vision SRL a contestat o licitație organizată de Portul Constanța!

27 Mar 2024 489