Lucrări de conservare și întreținere a pavilioanelor de vară pentru pensionari din municipiul Constanța



⦁    DGAS din cadrul primăriei Constanța cumpără prin licitație lucrări de conservare și întreținere a pavilioanelor de vară pentru pensionari
⦁    Valoarea estimată a achiziției este de 202.289 lei
⦁    Data limită pentru depunere oferta este 13.07.2021


Direcția de Asistență Socială din cadrul primăriei Constanța cumpără prin licitație lucrări de conservare și întreținere a pavilioanelor de vară pentru pensionari.

Valoarea estimată a achiziției este de 202.289.54 lei.

Data limită pentru depunere oferta este 13.07.2021.

Sunt vizate lucrări de închidere și conservare a pavilionului de vară pentru pensionari situate în Parc Tăbăcărie – incinta Țara Piticilor, Piațeta Badea Cârțan, Parc Tomis II, zona fântână arteziană, Parc Casa de Cultură, Parc Teatrul de Stat, Parc Poarta 6, Parc Gara, Parc CET, zona Hotel Russel și Parc Viitorului, strada Caraiman.

Oferta va fi transmisă la adresa de e-mail achizitii@dgas-ct.ro, sau la sediul DGAS din str. Unirii nr. 104, biroul 1.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cât vrea să dea Serviciul Public de Asistenţă Socială pentru paza pavilioanelor de vară destinate pensionarilor şi a cluburilor de iarnă (document)

Licitație la Serviciul Public de Asistență Socială Constanța pentru întreținerea pavilioanelor de vară destinate pensionarilor

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.