Lucrări de reabilitare în mai multe zone din municipiul Constanța

Foto: Primăria ConstantaPrimăria Municipiului Constanța continuă să îmbunătățească condițiile de acces pietonal în cartierele orașului. Echipele Confort Urban intervin asupra părții pietonale în următoarele zone:

• Pe străzile Andrei Mureșanu și Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu, se intervine asupra suprafețelor pietonale. După ce au fost decapate total trotuarele, terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri deteriorate.
• În cartierul Poarta 6, pe strada Zefirului, se construiesc noi trotuare care vor delimita parcarea ce va lua locul garajelor demolate. De asemenea, se lucrează la stabilizarea terenului pe care se va construi noua parcare.
• Pe bulevardul Mamaia, se lucrează la reamenajarea suprafeței pietonale pe tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie. Se reconfigurează acest tronson prin refacerea trotuarelor, înlocuirea bordurilor, montarea de pavele noi și amenajarea casetelor pentru spații verzi.
• Și pe strada Mihai Eminescu se refac trotuarele și se construiesc casete pentru spații verzi unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. Sunt demontate vechile borduri, trotuarele au fost decopertate și consolidate cu piatră peste care va fi așternut nisip. Se montează pavele pe un strat suport de nisip iar în paralel se decopertează carosabilul pentru a fi pregătit pentru asfaltare.
• Pe strada Badea Cârțan, în zona complexului comercial, întreaga piațetă este pavată cu dale moderne. Lucrările au inclus refacerea trotuarelor și aleilor de acces din zona complexului și din proximitatea locului de joacă precum și revitalizarea spațiilor verzi.

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SRL-ul lui Nicolae Picu preluat cu acte, utilaje și contracte de Viorel Farcaș Cum a ajuns Mooz Services SRL, vioara întâi în proiectul de reabilitare din centrul Constanței?(Documente+Galerie Foto+Video)

29 May 2023 1630

Lucrări de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în cartierele Constanței! Iată zonele (FOTO)

23 May 2023 672

Reabilitarea stațiunii Mamaia. Primaria Constanța cere acord de mediu

22 May 2023 720

Atenție, șoferi! Vor fi instituite restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia

19 May 2023 614

Atenție șoferi! Mașinile parcate pe strada 1 Decembrie 1918 din Constanța, mutate pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 May 2023 965

Atenție, șoferi! Se reabilitează carosabilul pe strada Emil Gârleanu din Constanța

09 May 2023 535

A fost atribuit serviciul de supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța - Etapa III". Cine a câștigat (DOCUMENTE)

29 Apr 2023 898

CNSC a respins o constestatie a companiei Asfalt Dobrogea administrată de Grigore Comănescu. Era vizată o licitație pentru lucrări în comuna Mihai Viteazu

06 Feb 2023 945

RAJA anunță Atenție, se oprește apa în localitățile Costinești, Schitu și Comana!

23 Jan 2023 913

Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele din Constanța. În ce zone se lucrează

18 Jan 2023 1053

Un SRL din Iași supervizează lucrările de reabilitare termică a rețelelor din municipiul Constanța, etapa II (DOCUMENTE)

31 Dec 2022 1297

Pînă la sfârșitul anului, Primăria va desemna constructorul proiectului de reabilitare a imobilului liceului Traian din Constanța prinProgramul Operațional Regional

01 Dec 2022 1507

Vila Știrbey din Mamaia va fi reabilitată! A fost emisă autorizația de construire

03 Nov 2022 1215

Directorul CF Constanța, despre lucrările de reabilitare a liniilor ferate din Port. „Toți acești bani alocați de către stat pentru noi au fost ca o binecuvântare“ (VIDEO)

01 Nov 2022 1218

Trafic aglomerat pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Sunt coloane de mașini pe ambele sensuri în zona Doraly. În zonă au loc lucrări de reabilitare (GALERIE FOTO+VIDEO)

03 Oct 2022 1666