Lucrări de reparații la pista de atletism a Complexului sportiv „Gheorghe Hagi”


Pista de atletism din cadrul Complexului Sportiv “Gheorghe Hagi” a intrat în reparații. După cum informează Compartimentul comunicare şi relaţii mass media al Primăriei municipiului Constanţa, bucățile deteriorate au fost decopertate și a fost turnat primul strat de mixtură.
În curând, atleții constănțeni își vor putea desfășura antrenamentele în condiții de siguranță.
Eugen Căruntu – director executiv al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Constanța: “Primăria Municipiului Constanța a executat ample lucrări în cadrul acestui complex sportiv și iată că după modernizarea suprafețelor de joc pentru fotbaliști a venit și rândul atleților. Pista le alergare și pista pentru săritura la groapa cu nisip au intrat în proces de reabilitare. S-a decopertat partea deteriorată de pe pista de alergare și a fost turnat stratul suport care este lăsat să se usuce aproximativ 24 ore după care se va veni cu stratul doi, de culoare albastră. Vor fi făcute apoi marcajele așa că toți atleții din oraș vor putea veni să se alerge aici, pe singura pistă din oraș pe care se pot antrena pentru performanță”.
Ilie Floroiu – consilierul pe probleme de sport al primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău: “Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât aici am petrecut 17 ani din viață. Am purtat discuții pentru repararea pistei cu domnul primar Decebal Făgădău și iată că lucrurile se întâmplă. Pe acest stadion cu multă istorie, Primăria Municipiului Constanța a făcut investiții importante. S-au schimbat 2 mii de scaune, s-au refăcut suprafețele de joc iar gazonul arată foarte bine, s-a făcut curat, s-a modernizat terenul cu material sintetic. Sunt lucruri care se văd și în continuarea vor fi făcute investiții aici.”
Alin Larion – antrenor atletism: “Sunt chiar bucuros pentru că se lucrează la pistă, în câteva zile va fi gata, va fi și marcată corespunzător și va arăta foarte bine iar sportivii se vor putea antrena performant aici la malul mării”.
De la sfârșitul anul 2018, de când Primăria Municipiului Constanța a preluat prin protocol Complexul Sportiv “Gheorghe Hagi” de la Ministerul Tineretului și Sportului, au avut loc investiții importante.
Pe lângă reabilitarea suprafețelor de joc, au fost înlocuite două mii de scaune de pe terenul central, au fost achiziționate echipamente de tundere a gazonului și sisteme performante de irigare. Au fost reamenajate drumurile de acces și trotuarele, s-au refăcut și trasat parcările, au fost efectuate lucrări de igienizare.

Sursa foto: Compartimentul de presă al Primăriei Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 292

Imobile scoase la vânzare de Primăria Cuza Vodă, județul Constanța. Iată unde sunt situate

19 Apr 2024 441

Imobiliare Constanța Complex Savoy SA, răspuns negativ de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 445

Raportul informării și consultării publicului Pro și contra edificării unei clinici medicale în municipiul Constanța, investiția Cardiozone Med! (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 735

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 295

Primăria Constanța „Ovidio Running” a ajuns la a treia ediție. Iată ce restricții de circulație vor fi

19 Apr 2024 353

Atenție, constănțeni! În perioada următoare se vor verifica toate cele 63 de sirene de alarmare publică din Constanța

19 Apr 2024 481

Primăria Constanța Întâlnire de lucru la Direcția Generală de Asistență Socială. Iată despre ce s-a discutat

19 Apr 2024 407

Cumpărări Directe Primăria Cuza Vodă, județul Constanța cumpără pachete pentru sărbători. Ce produse vor conține (DOCUMENT)

18 Apr 2024 669

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 448

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 354

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 548

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 339

Primăria Constanța Bucuria, în dar pentru seniorii din Căminul pentru Persoane Vârstnice (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 395

Imobiliare Constanța Cine vrea să ridice un imobil de două etaje pe strada Baba Novac?

18 Apr 2024 434