Actualitate

Lucrări de reparații la pista de atletism a Complexului sportiv „Gheorghe Hagi”


Pista de atletism din cadrul Complexului Sportiv “Gheorghe Hagi” a intrat în reparații. După cum informează Compartimentul comunicare şi relaţii mass media al Primăriei municipiului Constanţa, bucățile deteriorate au fost decopertate și a fost turnat primul strat de mixtură.
În curând, atleții constănțeni își vor putea desfășura antrenamentele în condiții de siguranță.
Eugen Căruntu – director executiv al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Constanța: “Primăria Municipiului Constanța a executat ample lucrări în cadrul acestui complex sportiv și iată că după modernizarea suprafețelor de joc pentru fotbaliști a venit și rândul atleților. Pista le alergare și pista pentru săritura la groapa cu nisip au intrat în proces de reabilitare. S-a decopertat partea deteriorată de pe pista de alergare și a fost turnat stratul suport care este lăsat să se usuce aproximativ 24 ore după care se va veni cu stratul doi, de culoare albastră. Vor fi făcute apoi marcajele așa că toți atleții din oraș vor putea veni să se alerge aici, pe singura pistă din oraș pe care se pot antrena pentru performanță”.
Ilie Floroiu – consilierul pe probleme de sport al primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău: “Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât aici am petrecut 17 ani din viață. Am purtat discuții pentru repararea pistei cu domnul primar Decebal Făgădău și iată că lucrurile se întâmplă. Pe acest stadion cu multă istorie, Primăria Municipiului Constanța a făcut investiții importante. S-au schimbat 2 mii de scaune, s-au refăcut suprafețele de joc iar gazonul arată foarte bine, s-a făcut curat, s-a modernizat terenul cu material sintetic. Sunt lucruri care se văd și în continuarea vor fi făcute investiții aici.”
Alin Larion – antrenor atletism: “Sunt chiar bucuros pentru că se lucrează la pistă, în câteva zile va fi gata, va fi și marcată corespunzător și va arăta foarte bine iar sportivii se vor putea antrena performant aici la malul mării”.
De la sfârșitul anul 2018, de când Primăria Municipiului Constanța a preluat prin protocol Complexul Sportiv “Gheorghe Hagi” de la Ministerul Tineretului și Sportului, au avut loc investiții importante.
Pe lângă reabilitarea suprafețelor de joc, au fost înlocuite două mii de scaune de pe terenul central, au fost achiziționate echipamente de tundere a gazonului și sisteme performante de irigare. Au fost reamenajate drumurile de acces și trotuarele, s-au refăcut și trasat parcările, au fost efectuate lucrări de igienizare.

Sursa foto: Compartimentul de presă al Primăriei Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ABADL, la judecată cu Primăria Constanța pentru plajele din județ. Un nou termen, la Tribunalul Constanța

30 Sep 2020 369

Atenție șoferi Lucrări de frezare a carosabilului pe un tronson al străzii Mihai Viteazu din Constanța

29 Sep 2020 543

#alegerilocale2020 S-a creat un brand anti PSD. PNL Constanța spune un NU hotărât social-democraților atât în Consiliul Local cât și la Consiliul Județean

29 Sep 2020 2272

LIVE TEXT #alegerilocale2020 Conferința de presă la PNL Constanța, după câștigarea alegerilor locale

28 Sep 2020 1326

Constanța Echipele Confort Urban, lucrări pentru reabilitarea infrastructurii pietonale în mai multe zone din municipiu

28 Sep 2020 738

#alegerilocale2020 Stelian Ion și Remus Negoi (USR), în conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor (LIVE VIDEO)

28 Sep 2020 1232

Modificări în traficul rutier din Mamaia

28 Sep 2020 1092

Peluzele din municipiul Constanța vor beneficia de gazon. Primăria organizează licitație. Care sunt condițiile de participare?

28 Sep 2020 206

Concurs de soluții de arhitectură și urbanism organizat de Primăria Constanța

28 Sep 2020 219

Se depun cererile pentru permisele de călătorie gratuite valabile pentru anul 2021

28 Sep 2020 633

Firma House 3000 Real Investment pe cale să renunțe la unul dintre procesele deschise primarului Constanței

28 Sep 2020 458

Liviu Pătrașcu își pledează la Curte cazul, pentru a se întoarce director în Primăria Constanța

28 Sep 2020 884

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

28 Sep 2020 1800

Un nou contract semnat cu Primăria Constanţa de societatea River Transnav (documente)

26 Sep 2020 1041

PUZ pentru înființarea unui centru ecvestru în vestul municipiului Constanța, în dezbatere publică (documente)

26 Sep 2020 707