Ludovic Orban, declarații de presă după constituirea CLM ȘI CJC „PNL primește din partea constănțenilor, șansă să dezvolte acest oraș“ (live)

  • După ceremoniile de constituire ale Consililui Local și Județean Constanța, premierul Orban a răspuns întrebărilor reprezentanților mass-media.
În aceste momente, Ludovic Orban susține decalații de presă.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța afirmă că se așteptă la patru ani de proiecte, deschidere, transparență și dezvoltare.

Este un moment care marchează rezultatul alegerilor, care arată finalizarea celor 20 de ani de administraţie nefastă. Ne aşteptam la 4 ani de reformă, transparenţă, a spus Bogdan Huţucă, preşedintele PNL.

Premierul Ludovic Orban spune că după 30 de ani, PNL primește din partea constănțenilor, șansă să dezvolte acest oraș și garantează că urmează patru ani de respect, oportunități și de creștere a calității vieții.

Este un moment istoric. După 30 de ani, PNL primeşte şansa să arate că e capabil să dezvolte municipiul Constanţa si judeţul Constanţa. Vor veni 4 ani de respect, investiţii, oportunităţi.

Au ales o echipă serioasă. Care are capacitatea de a schimba în bine destinul municipiului si judeţului. Vremea pachetelor a trecut, e vremea proiectelor. Ofer garanţia susţinerii tuturor proiectelor.

Suntem într-o permanentă evaluare a evoluţiei pandemiei. Vrem să vedem dacă regulile stabilite generează efecte de reducere a pandemiei. Urmărim pe fiecare localitate indicele. Mesajul pe care-l transmit, pe care l-am mai trasnmis, și pe care îl voi mai transmite este: cea mai bună formă de protecţie e respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Dacă oamenii le respectă, nu vom fi obligaţi să punem alte restricţii. Dacă oamenii vor respecta aceste măsuri, putem opri creşterea numărului de cazuri., a precizat Ludovic Orban , prezent la Constanța.

Premierul a menționat că este important să respectăm regulile simple, astfel se va putea opri numărul de cazuri, care este și obiectivul urmărit.

Premirul a vorbit și despre fermieri și când își vor primi sprijinul financiar. Aceștia sunt nemulțumiți că nu mai pot face față, din cauza secetei grave care s-a abătut asupra județului Constanța. Ludovic Orban spune că acești vor fi sprijiniți și că pot accesa și granturile guvernamentale dar și alte tipuri de ajutoare puse la dispoziție de guvern.

Ludovic Orban a mai spus la Constanța, că alegerile parlamentare vor avea loc, pentru că acțiunile electorale nu pun în pericol sănătatea românilor.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ludovic Orban Mesaj emoţionant cu prilejul Zilei Bucovinei

28 Nov 2020 690

Videoconferință Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre oportunitățile de aprofundare a cooperării româno-germane

27 Nov 2020 239

Ludovic Orban, către ÎPS Teodosie “Sfatul meu este să îndemne credincioşii la respectarea regulilor”

26 Nov 2020 1052

Klaus Iohannis participă astăzi la lansarea proiectului Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă

26 Nov 2020 1076

Iohannis, ședință la Cotroceni Se discută despre gestionarea epidemiei de Covid

25 Nov 2020 539

Ciprian Bogdan, numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

23 Nov 2020 1477

Zece proiecte finanțate din fonduri europene, pentru lupta anti-Covid în spitalele din Capitală

22 Nov 2020 705

Exercițiul militar Rapid Falcon Ludovic Orban, în vizită de lucru la Constanța (video)

19 Nov 2020 939

Ludovic Orban, mesaj cu ocazia zilei Cercetătorului și Proiectantului din România

19 Nov 2020 558

Klaus Iohannis „Este necesară modernizarea sistemelor de gaze medicinale, în special oxigen și a rețelelor electrice“ (video)

18 Nov 2020 561

Klaus Iohannis, o nouă ședință cu miniștrii și oficiali din Sănătate

18 Nov 2020 550

Ședință cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, la Cotroceni

17 Nov 2020 707

Ludovic Orban, declarații privind incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț (video)

15 Nov 2020 587

Incendiu Spitalul Județean Piatra Neamț Videoconferință cu reprezentanții DSP și IGSU din teritoriu, coordonată de Ludovic Orban

15 Nov 2020 632

#Dobrogea Digitală Mesajul Prim-ministrului României, Ludovic Orban, cu prilejul Zilei Dobrogei

14 Nov 2020 1971