Ludovic Orban, declarații de presă după constituirea CLM ȘI CJC „PNL primește din partea constănțenilor, șansă să dezvolte acest oraș“ (live)

  • După ceremoniile de constituire ale Consililui Local și Județean Constanța, premierul Orban a răspuns întrebărilor reprezentanților mass-media.
În aceste momente, Ludovic Orban susține decalații de presă.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța afirmă că se așteptă la patru ani de proiecte, deschidere, transparență și dezvoltare.

Este un moment care marchează rezultatul alegerilor, care arată finalizarea celor 20 de ani de administraţie nefastă. Ne aşteptam la 4 ani de reformă, transparenţă, a spus Bogdan Huţucă, preşedintele PNL.

Premierul Ludovic Orban spune că după 30 de ani, PNL primește din partea constănțenilor, șansă să dezvolte acest oraș și garantează că urmează patru ani de respect, oportunități și de creștere a calității vieții.

Este un moment istoric. După 30 de ani, PNL primeşte şansa să arate că e capabil să dezvolte municipiul Constanţa si judeţul Constanţa. Vor veni 4 ani de respect, investiţii, oportunităţi.

Au ales o echipă serioasă. Care are capacitatea de a schimba în bine destinul municipiului si judeţului. Vremea pachetelor a trecut, e vremea proiectelor. Ofer garanţia susţinerii tuturor proiectelor.

Suntem într-o permanentă evaluare a evoluţiei pandemiei. Vrem să vedem dacă regulile stabilite generează efecte de reducere a pandemiei. Urmărim pe fiecare localitate indicele. Mesajul pe care-l transmit, pe care l-am mai trasnmis, și pe care îl voi mai transmite este: cea mai bună formă de protecţie e respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Dacă oamenii le respectă, nu vom fi obligaţi să punem alte restricţii. Dacă oamenii vor respecta aceste măsuri, putem opri creşterea numărului de cazuri., a precizat Ludovic Orban , prezent la Constanța.

Premierul a menționat că este important să respectăm regulile simple, astfel se va putea opri numărul de cazuri, care este și obiectivul urmărit.

Premirul a vorbit și despre fermieri și când își vor primi sprijinul financiar. Aceștia sunt nemulțumiți că nu mai pot face față, din cauza secetei grave care s-a abătut asupra județului Constanța. Ludovic Orban spune că acești vor fi sprijiniți și că pot accesa și granturile guvernamentale dar și alte tipuri de ajutoare puse la dispoziție de guvern.

Ludovic Orban a mai spus la Constanța, că alegerile parlamentare vor avea loc, pentru că acțiunile electorale nu pun în pericol sănătatea românilor.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban „România este guvernată prost”

18 Feb 2024 642

Ludovic Orban respinge orice posibilă colaborare cu PNL

20 Jan 2024 871

Ludovic Orban Forța Dreptei vrea să strângă semnături pentru revizuirea Constituției privind pensiile

16 Oct 2023 1021

LIVE TEXT Ludovic Orban, prezent la Constanța, la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei- „Actuala guvernare a promis spital în Constanța și nu a construit. Nu dă doi lei pe viața constănțenilor“ (FOTO+VIDEO)

30 Sep 2023 1561

Ludovic Orban, prezent la Constanța. Participă la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei

29 Sep 2023 974

"Școala de Vară a Organizației de Tineret PMP Orban, Drulă și Tomac vor susține sesiuni de lucru la Mamaia

01 Sep 2023 1090

Partidul Forţa Dreptei îşi va anunţa până la finalul anului candidații pentru alegerile locale din 2024

02 Jul 2023 1284

Rareș Bogdan, audiat la DNA!

06 Apr 2023 1256

Fostul premier Ludovic Orban, la DNA

29 Mar 2023 1318

Când are loc primul termen în procesul intentat Guvernului pentru că nu a organizat alegeri locale în peste 50 de localităţi?

08 Jan 2023 1175

Parlamentarii din Forţa Dreptei, alături de cei din USR, depun o moţiune împotriva ministrului Lucian Bode

09 Dec 2022 2230

Reprezentanta PMP a demisionat din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

11 Nov 2022 1484

Primăria Constanța închiriază personal prin intermediul firmei unui fost liberal din Tulcea. Între timp Pericleanu a intrat în partidul lui Ludovic Orban (DOCUMENT)

09 Jul 2022 2093

Ludovic Orban Intrarea României în Spaţiul Schengen nu este un favor, ci un drept

25 Jun 2022 1363

Deputatul constănțean Dănuț Aelenei s-a alăturat deputaţilor independenţi de dreapta, aparţinând partidului Forţa Dreptei

16 Jun 2022 1939