Lumea aviației prin ochii copiilor, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO)

Sursa foto:Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu

Școala altfel 2023 este un program așteptat cu nerăbdare de elevi, având în vedere că timp de mai multe zile sunt programate tot felul de activități interesante. Se promovează foarte mult ideea de învățare prin experiență. 

Prin intermediul paginii de socializare a Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu suntem informați că astăzi, 24 aprilie, porţile s-au deschis pentru 650 de copiii din școlile din județul Constanţa.

 Aceştia au fost insoţiţi de educatori și personal militar din cadrul bazei şi au avut posibilitatea de a admira îndeaproape aeronavele din dotare. – menționează sursa citată.

Cei mici au descoperit, pe rând, ateliere organizate de către militarii români alaturi de partenerii italieni și americani aflați în misiune în baza noastră.

Cu entuziasm și bucurie, elevii au descoperit tainele misiunilor specifice aviației militare, tehnicii din dotare, informații despre  elicopterele IAR-330 PUMA L-RM aparținând Escadrilei 572 din cadrul Bazei 57 Mihai Kogălniceanu și avionele de vânătoare multi-rol Eurofighter Typhoon aparținand Forțelor Aeriene Italiene.
Doar două lucruri trebuie să le dăm copiilor noștri: rădăcini și aripi.-transmit reprezentanții  Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.