Luna mai, temperaturi în creștere Polaris M Holding Constanța- „Nu lăsați deșeurile alimentare mai mult de 24 ore în gospodăria proprie“


  • Nu lăsați deșeurile alimentare mai mult de 24 ore în gospodăria proprie, pentru a preveni bacteriile și infecțiile. Alimentele alterate și urât mirositoare dăunează sănătății., recomandă Polaris M Holding Constanța.
Deși numărul de persoane infectate cu COVID-19 este, în general, în scădere pe teritoriul UE, există posibilitatea ca rata de infectare să crească din nou. Nu e momentul să credem că suntem în siguranță.

Trebuie să rămânem vigilenți și să ne protejăm sănătatea, spălându-ne des pe mâini, menținând distanța fizică, acoperindu-ne fața când tușim și utilizând masca, dacă este nevoie.

Polaris M. Holding se asigură că sănătatea dumneavoastră, dar și a noastră este protejată. O dată cu luna mai, când temperaturile sunt în creștere, vă recomandăm:
  • Nu lăsați deșeurile alimentare mai mult de 24 ore în gospodăria proprie, pentru a preveni bacteriile și infecțiile. Alimentele alterate și urât mirositoare dăunează sănătății.
  • Colectați deșeurile selectiv, potrivit normelor europene în vigoare.
  • Nu aruncați resturi alimentare pe stradă, care pot dăuna animalelor și implicit, sănătății noastre.
  • Dacă un oraș este curat și sănătatea noastră este curată!, a transmis Polaris M Holding Constanța.
Sursa foto: Facebook/ Polaris M Holding Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.