„Luptele“ pentru închirierea plajelor, la final Agenţi economici celebri care au bătut palma cu ABADL (documente)

 

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a publicat rezultatele licitaţilor organizate pe data de 10 iunie, 4 mai şi 29 aprilie în vederea atribuirii sectoarelor de plajă libere şi a sectoarelor de plajă pe care se pot amplasa baze de agrement nautic cu motor sau fără motor.
 
Precizăm că la licitaţie au fost scoase sectoare de plajă din Năvodari, Mamaia, cordon Saturn - Venus, Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche. Printre agenţii economici care au încheiat contracte de închiriere cu ABADL se numără: Aqua Playa SRL, Vanlex Servicii Comerciale SRL, Rosa Route SRL, New Media Connection SRL, Dakry Auto Moto SRL, Terra Office SRL, Eritar SRL, Dojimo SRL, Pupa Fitness Pupa SRL, Sport Jet Schi SRL, Musset Lounge SRL, Everest Construct SRL, Laurette Due SRL, Exponential SRL. 

O nouă licitaţie pe data de 10 iunie

ABADL a anunţat o nouă licitaţie pentru atribuirea sectoarelor de plajă libere şi a sectoarelor de plajă pe care se pot amplasa baze de agrement din sectorul de plajă Năvodari II. Caietul de sarcini costă 270 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 10 iunie, ora 14.00. Acestea urmează să fie deschise între 13 şi 15 iunie.

Rezultatele licitaţiei din 1 iunie

Licitaţiile pentru sectoarele de plajă din Năvodari, Mamaia şi cordon Saturn - Venus s-au desfăşurat pe data de 1 iunie, cu următoarele rezultate:
 • Sectorul Năvodari I, subsectorul 9 a revenit SC Aqua Playa SRL (20 de puncte). Acelaşi ofertant a obţinut şi subsectorul 11 din sectorul Năvodari I.
 • Subsectorul 13 din sectorul Năvodari I a fost câştigat de Vanlex Servicii Comerciale SRL (20 de puncte), iar subsectorul 17 de ,II Filip George Gabriel (20 de puncte).
 • Rosa Route SRL (20 de puncte) şi-a adjudecat subsectorul I din sectorul Năvodari IV, zona 1, iar New Media Connection SRL (20 de puncte), subsectorul 1 din sectorul Năvodari IV, zona 2.
 • Subsectorul 5 din sectorul cordon Saturn - Venus I i-a revenit societăţii Dakry Auto Moto SRL (30 de puncte). 

Cine a câştigat licitaţiile din 4 mai pentru plajele libere din Năvodari

Cei care au semnat contracte pentru închirierea sectoarelor libere de plajă din Năvodari sunt:
 • New Media-Connection SRL (20 de puncte) - subsector 1a, Sector Năvodari I;
 • Excelsior SRL (58,69 de puncte) - subsector 1b, sector Năvodari I;
 • Novitrade SRL (59,52 de puncte) - subsector 2a, sector Năvodari I;
 • New Media-Connection SRL (20 de puncte) - subsector 4a, sector Năvodari I;
 • Better Way SRL (20 de puncte) - subsector 8, sector Năvodari I;
 • Terra Office SRL (20 de puncte) - subsector 9, sector Năvodari I;
 • Better Way SRL (20 de puncte) - subsector 10, sector Năvodari I;
 • Tagini Rey SRL (20 de puncte) - subsector 12, sector Năvodari I;
 • Tracon SRL (100 puncte) - subsector 1, sector Năvodari III, zona I;
 • Stihll SRL (100 de puncte) - subsector 2, sector Năvodari III, zona I;
 • Daroff SRL (100 de puncte) - subsector 3, sector Năvodari III, zona I;
 • Paralele 45 Turism SRL (20 de puncte) - subsector 4, sector Năvodari III, zona 2;
 • Musset Lounge SRL (20 de puncte) - sector 5, sector Năvodari III, zona 2;
 • Pupa Fitness Pupa SRL (20 de puncte) - sectro 7, sector Năvodari III, zona 2;
 • Asocierea Pupa Fitness Pupa SRL şi Hapicu Bogdan Marian (100 de puncte) - subsector 3, sectorul Năvodari IV, zona 1;
 • Grup Petrol Marin SRL (100 de puncte) - subsector 2, sector Năvodari IV, zona 2. 

Rezultatele licitaţiei din 29 aprilie pentru plajele din Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche

Agenţii economici care au închiriat sectoare de plajă libere în cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche sunt:
 • Tagini Rey SRL (20 de puncte) - subsectorul 1, cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, zona I, dar şi subsectorul 5, Sectorul cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona II;
 • The Company SRL (20 de puncte) - subsectorul 1, sectorul Eforie Sud I;
 • Brilltag Service SRL (20 de puncte) - subsectorul 3, sectorul Eforie Sud I;
 • Asocierea Club Orizont SRL cu Laguna Land SRL şi Promotion SRL (20 de puncte) - subsectorul 1, Subsector Eforie Sud III;
 • Tagini Rey SRL (20 de puncte) - subsectorul 7, sectorul Olimp I;
 • Massaro Trans SRL (20 de puncte) - subsectorul 4, sectorul Mangalia;
 • Foodchef SRL (51,50 de puncte) - subsectroul 5, sectorul Vama Veche. 

Rezultatele licitaţiei din 29 aprilie pentru plajele libere din Mamaia

Au închiriat sectoare de plajă libere din Mamaia la licitaţia organizată de ABADL din 29 aprilie următoarele societăţi comerciale:
 • Terra Office SRL (20 de puncte) - subsectorul 2, Sectorul Mamaia II;
 • Eritar SRL (20 de puncte) - subsectorul 3, Sectorul Mamaia II;
 • Dojimo SRL (87,36 de puncte) - subsectorul 4, Sectorul Mamaia II;
 • Pupa Fitness Pupa SRL (53,33 de puncte) - subsector 15, sector Mamaia II;
 • Asocierea Sport Jet Schi SRL cu Turcu Mihaela, Ciobanu Cristian şi Ifrim Ionel (100 de puncte) - subsector 14, sector Mamaia IV;
 • Musset Lounge SRL (53,30 de puncte) - subsectorul IV, sectorul Mamaia V;
 • Everest Construct SRL (73 de puncte) - subsector 19, sector Mamaia V;
 • Laurette Due SRL (93 de puncte) - subsector 21, Sector Mamaia V;
 • Exponential SRL (20 de puncte) - subsector 9 a, sector Mamaia VI;
 • Pupa Fitness Pupa SRL (20 de puncte) - subsector 10, sector Mamaia VI. 

Despre câştigătorii sectoarele de plajă 

Aqua Playa SRL are sediul social în comuna Tuzla, strada Delfinului. Firma este controlată de Florin Liviu Bătrânu, născut pe 22.02.1980, în Constanţa, şi Marian Potlog, născut pe 26.06.1974, în Constanţa. Fiecare asociat are 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care are ca domeniu de activitate „restaurante“, este Marian Potlog.
 
Vanlex Servicii Comerciale SRL este controlată de asociatul unic Mihai Razvan Cîrstea, născut pe 13.01.1989, în Constanţa. Sediul social al firmei se află în municipiul Constanţa, strada Traian. Mihai Razvan Cîrstea este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.                                                                                                                                           
 
Filip George-Gabriel Întreprindere Individuală are sediul social în municipiul Constanţa, şoseaua Mangaliei. Titularul întreprinderii individuale, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“, este George Gabriel Filip, născut pe 13.07.1976, în Constanţa.
 
Cu sediul social în Năvodari, bulevardul Mamaia Nord, Restaurantul Pescăresc, Rosa Route SRL este deţinută de asociatul unic SC Jupiter SA. Administratorul societăţii, care se ocupă de „restaurante“, este Andrei Pompiliu Simion, născut pe 28.03.1987, în Bucureşti.
 
New Media-Connection SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis. Asociat unic şi administrator este Nicu Buriu, născut pe 24.05.1983, în Constanţa. Firma are ca domeniu „activităţi ale agenţiilor de publicitate“.
 
Dakry Auto-Moto SRL are sediul social în municipiul Mangalia, strada Sfântul Apostol Andrei. Asociat unic este Lucian Dănuţ Cristian, născut pe 10.12.1980, în Brăila. Tot el este şi administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv“.                                                                                                                       
 
Terra Office SRL este controlată de asociatul unic Nicolae Florin Toma, născut pe 2.04.1984, în Constanţa. Firma, care desfăşoară „activităţi de tipărire“, are sediul social în municipiul Constanţa, strada Victor Climescu.
 
Eritar SRL, deţinută de asociatul unic Maria Popa, născută pe 23.08.1954, în satul Măraşu, Brăila, a fost înfiinţată în anul 2010. Sediul social se află în municipiul Brăila, bulevardul Independenţei. Administratorul societăţii, care se ocupă de „restaurante“, este Silvia Claudia Henning, născută pe 16.12.1975, în Brăila.
 
Cu sediul în Mamaia, Minihotel Selena, Dojimo SRL îl are ca asociat şi administrator pe Al Bcherrawy Jihad, născut la 10.07.1969, în Baalbek, Liban. Firma se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.                                                                                                                                                   
 
Pupa Fitness Pupa SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Raţiu nr. 196. Societatea o are ca asociat unic şi administrator pe Alina Ramona Voicu, născută pe 24.02.1987, în Constanţa. Firma desfăşoară „activităţi ale centrelor de fitness“.
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Poporului, Sport Jet Ski SRL este controlată de Cristian Gabriel Ciobanu, născut pe 6.11.1977, în Constanţa, şi Polixenia Alexandru, născută pe 21.07.1963, în comuna Plopii-Slăviteşti, Teleorman. Fiecărui asociat îi revine un procent de 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară „alte activităţi recreative şi distractive“.
 
Cu sediul social în Bucureşti, strada Traian nr. 2, Musset Lounge SRL este deţinută de asociatul unic Carmen Alina Bănică, născută pe 22.02.1981, în Bacău. Tot ea este şi administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“.
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada General Manu, Everest Construct SRL îl are ca asociat unic pe George Răzvan Micu, născut pe 27.04.1977, în Constanţa. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocup de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
Laurette Due SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Răscoala 1907 nr. 5-7, îi are ca asociaţi pe Mirela Marinela Mănăilă, născută pe 1.04.1969, în Constanţa, cu 80% din capitalul social, şi Nicolae Gheorghe Tulea, născut pe
12.04.1945, în Constanţa, cu 20% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, este Nicolae Gheorghe Tulea.
 
Exponential SRL are sediul social în Constanţa, Complexul Marea Neagră. Firma este deţinută de asociatul unic Petre Neacşu, născut pe 13.08.1957, în Sibioara, Constanţa. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de „restaurante“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza rezultatele celor patru licitaţii organizate de ABADL, dar şi sectoarele de plajă libere care vor fi licitate pe data de 10 iunie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Terenul pentru care a fost amendat fostul primar Făgădău, în atenția judecătorilor Curții de Apel Constanța

09 Sep 2022 640

Au pierdut definitiv procesul! ABADL refuză să facă public studiul de delimitare a falezelor Mării Negre pe sectorul de litoral Cap Midia - Vama Veche

08 Sep 2022 938

O firmă cu acționariat francez va oferi consultanță pentru ABADL. Ce proiect este vizat (DOCUMENT)

06 Sep 2022 588

Firma care supervizează execuția la Centura București, contract la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENT)

18 Aug 2022 611

Iată cine va repara autovehiculele Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENT)

16 Aug 2022 702

Reabilitarea litoralului în zona Eforie costă cu 12 milioane de euro mai mult! Cine se ocupă de contract

02 Aug 2022 811

„Bombă“ în instanță, pentru cartierul Faleză Nord! Terenul pentru care a fost amendat primarul Făgădău și pentru care s-a cerut amendarea și a lui Chițac, câștigat de Apele Române!

20 Jul 2022 2215

Județul Constanța. Plaja din stațiunea Saturn a fost invadată de alge (VIDEO)

11 Jul 2022 1118

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral angajează secretară

26 Jun 2022 1152

Posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral. Condiții de participare la concurs

24 Jun 2022 973

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral angajează. Ce posturi sunt vacante

21 Jun 2022 1160

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral angajează. Ce post este vacant

17 Jun 2022 887

ABADL nu a găsit firmă pentru actualizarea unui studiu de fezabilitate (DOCUMENT)

01 Jun 2022 679

Firma care deține spațiul de joacă Lake View, victorie la Curtea de Apel împotriva Apelor Române! Ce s-a decis

04 May 2022 1260

Teren la intrare în Mamaia, revendicat de la o firmă privată! ABADL spune că este plajă, compania cere ștergerea mențiunilor legate de Dosarul Retrocedărilor!

30 Apr 2022 1790